Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/biggame

Marketing

15.04.2006 Sezona napokon otvorena !!!

E da, nismo mi mogli docekat "bacanje" Sveca u more nego smo naumili krenuti nakon tocno 165 dana ili 5,5 mjeseci sa bilo kojim brodicem . Svetac je jos u Frapi na raznim doradama jer pedantni kapetan Sveca svima znani Boro ne radi stvari povrsno a sto se mora tice pogotovo ! . Imamo Arkos 537 open sto nam je sasvim dovljno za otvoriti sezonu.

Budjenje u 5,30 , polazak za Rogoznicu u 6.00. U Rogoznici ( Stupin Celine ) kavica , spremanje opreme i polazak. Ne ocekujemo puno , samo da bude lip prvi dan 2006 na moru i da nas jugo puno ne izvalja . Izasli smo oko 8, lagani juzin puse, a da li ce pojacavat vidjet cemo ...

Na prilazu Svilana vec pustamo nasa 4 Shimana stand up 30/50 lbs sa masinom 25 i najlon Jinkai 60 lbs smoked blue, 2 Yozuria hibrid i 2 redhead Rapale. Gustamo pri brzini od 5,5 - 6,5 milja i vozimo put Mazirine. Nasih saveznika galebova nema ni za cut. AJmoooooo LUCI di ste nam :????

Vidimo komesanja galebova na 3 milje jugoistok od Blitvenice....jurimo tamo. Al naravno nismo jedini, dosta nas valja, konstatiramo da je ipak brod mali, i uzak, i da nasa 4 pribora u moru su puno podloznija "zapetljavanju " nego kod naseg dobrog Sveca. Lipo jato nam je slive strane, prilazimo "po repu" i kruzimo s lijeve strane, lipi komadu iskacu, al nista.....ni da takne.

Ne rade luci danas i gotovo, cujemo se kolegama na moru, ni kod njih srice nima danas.... Taki dan valjda. Nismo mi odustajali bez obzira na jugo, al se pomalo okricemo i spartamo put kuce cilo vrime u panuli, tj 3 ure panulavanja.

Nije bilo srice al sezona je ipak otvorena bez obzira na to sto nije pao ni jedan luc, s obzirom koliko mi imamo vrimena za odlazak na more triba uzivat u svakom trenutku. Vidimo kraj Smokvice i Svilana svi hvataju feluncice od 30 ak deka, neki su napunili brodove. Moram konstatirat da ih ima bit sram jer ti isti ce vikat posli da "nema velikih gofi " , a kako ce ih bit moji dragi kad ste svu mladj polovili !!

Mi smo sretni i sa sendvicem od budjole i sira :)

Uzivajte mi i do skorog citanja !!!

Api , Team SVETAC , where the big fish are biting !!!

www.big-game-adriatic.com

http://biggame.blog.hr



Post je objavljen 11.05.2006. u 08:00 sati.