Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tola007

Marketing

6. DIO --- El Prezidente MISHEL

Došli smo do stadija ove sapunice kada se diramo u sam vrh vlade i predsjedništva republike Hažiže. Di su pare penzionerima? Normalno, nema odgovora... Znamo ko je kriv za to, nije krivac moj dragi prijatelj MISHEL (M.B. 23). To je jedina osoba koja je nadimak dobila pod nepoznatim okolnostima.. Za to je kriv kolega Oskar, koji ni sam nezna kako, zašto i zbog čega. Al nema veze, nadimak stoji!
Vrijeme leti ali kao da je bilo jučer kad sam upozna Mishela. Razborit dječak, dapače intrigantan, drzak stav i bezobrazan prema okorjelom svitu koji ga okružuje. Žalostan zbog svega šta se događa ljudima oko njega ali se bori za bolje sutra. Možda ne ide u rat, ne uzima puške, ne tuče se ali svojim provokativnim jezikom daje ljudima do znanja da ga ovi svjetski poredak ne može prcat ka ostale ljude. On nezna za tabu teme, njemu je to normalna stvar.. Ne ide na fax jer to kurac, reka bi on.. Smatra da svako u životu zaslužuje šansu pa makar bia iz Uzbekistana ili neke druge pripizdine.. Idoli su mu Željko Malnar aka Žele i Hloverka Novak Sržić i sto posto bi se na "otvoreno" sa njon.. Šala mala!
Što se tiče glazbe, ja bi reka "biblios" a on bi se nasmija kako ja to znan! Floydi su Bogovi i nema rasprave dalje.. Možete nabrojat miljlardu bendova a on će vas uvik spustit sa poznatom rečenicom:"Nema boljih od Floyda!". Da stavimo malo ulja na vatru, ima boljih bendova.... QuickBrownFox iz Splita. On sluša svašta, od Old School Punka (Ramones, Sex Pistols & The Clash) priko rocka (Pink Floyd & Frank Zappa) do modernog rocka (RadioHead, RHCP & System of a down). A ja mislin da mu je ipak od toga svega najjjjjdraži bend NOFX! Jer o njima non-stop pričamo nas dvojica pa ono... Toliko ga godina nagovaran da posluša nešto od moje mjuze, tipa Green Day, NOFX & Millencolin, ali neće i neće! Zagriženi rocker do boli... Još mu samo fali choper i pravi rocker!
Možda san malo više napisa o njemu za razliku od ostalih pripadnika elitne postrojbe "The Dream Team", ali on je prvi doša na takvu sličnu ideju o stvaranju ekipe, i stvoria je državu Hažižu, pa san iz nekog rišpekta prema njemu napisa veliko štivo. Eto eto i eto, vidimo se u idućem nastavku! Vozdra!

Post je objavljen 11.05.2006. u 00:27 sati.