Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ramasport

Marketing

UNIVERZALNA SPORTSKA ŠKOLA-RAMA

Sa velikim zanimanjem i zadovoljstvom drago nam je da Vam možemo predstaviti novi sportski projekt za mlade. Dakle, radi se o „UNIVERZALNOJ SPORTSKOJ ŠKOLI – RAMA“. Ovu školu pokrenuo je stručni kadar za Tjelesnu i zdravstvenu kulturu, točnije profesor tjelesne i zdravstvene kulture Zoran Čuljak i nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture Ilija Faletar.

Cilj ove škole je, da se kroz stručno planirane sadržaje omogući djeci da zadovolje prirodnu potrebu za kretanjem, odnosno omogući djeci višestrani psihosomatski razvoj, s posebnim naglašavanjem na razvoj osnovne motoričke sposobnosti koordinacije na koju se nadograđuju ostale sposobnosti. Ali i da se stvori navika provođenja slobodnog vremena i usvoje korisna znanja.

Kroz ovaj program servisirat ćemo djecu sa znanjima iz bazičnih sportova poput gimnastike, atletike, plivanja i sportskih igara sa loptom poput nogometa, rukometa, košarke, odbojke te borilačkih sportova juda, boksa, karatea, hrvanja te skijanja, stolnog tenisa i badmintonapojašnjavaju nam voditelji ove škole i dodaju…dijete će steći kvalitetnu bazu koju će moći nadograđivati kroz sport za koji se kasnije bude opredjeljivao ili će jednostavno nastaviti uživati u rekreativnom bavljenju sportom.

Univerzalna sportska škola je već krenula sa radom i trenutni broji 55 članova ( od 8 do 14 godina).
Kroz školu će se također organizirati biciklističke ture, jednodnevni ili višednevni izleti koji uključuju šetnje i upoznavanje sa prirodnim ljepotama Rame.

Trenutno djeca plaćaju članarinu od 15 KM, od kojih će se kupiti majice, odnosno oprema i potrebiti rekviziti. Ako želite na neki način sudjelovati ili pomoći možete se javiti na naš mail ramasport@net.hr.

(par slika)



Post je objavljen 10.05.2006. u 22:48 sati.