Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bdsm

Marketing

Zašto Dom-micek?

Jel tko od vas imao doma mačku ili mačka? Oni koji su znaju zašto Dom-micek ;)
Mačak može biti jako umiljat, dobar, mazan i drag ali u drugu ruku ne da se zezati, može i ogrepsti te ugristi i uvijek dobije ono što želi.

No to je samo dio priče. Ima tu još podosta svega.
Pročitali ste onih mojih 10 pravila u kojima govorim i o komforu. Nebi vjerovali kako te nakon takvog tretmana počnu cijeniti i poštovati.
Dugo klečanje… samo na jastuku ili pak krevetu. Bit će satima potpuno gola… ali samo ako je temperatura takva da joj niti u jednom trenutku ne bude hladno… isto tako neće bosa stajati na pločicama, parketu nego u cipelama. Jedna je sat vremena gola i nepomično zavezana ležala na podu dok sam joj stvarno sve i svašta radio… ali ispod sebe je imala dekicu… I tako bliže i tako dalje. To su neke naoko sitnice ali koje curama jako puno znače, a neke takav tretman nikad ni nisu doživjele… nego su imale baš suprotna iskustvau stilu: Sat vremena klečanja na pločicama… dugotrajna golotinja na neprimjerenoj temperaturi što je rezultiralo prehladom, gripom i sl. Tretiranje poput kurve i doslovno izbacivanje iz stana po završetku seanse. Strašno.

No najviše od svega Dom-micek i Master-darling poradi poštovanja i brige za sveobuhvatni užitak koje pokazujem.
Ponekad se Domovi prema curama odnose kao prema komadu namještaja. Neki ih pak tretiraju kao osobe koje postoje samo poradi njihovog užitka… Drugi ih ponižavaju, vrijeđaju i van seanse.
Zna se dogoditi da im i ubijaju samopouzdanje, samopoštovanje i neko bazično ljudsko dostojanstvo.
Da ne pričam o osobama koje se na razne načine poigravaju sa tuđom psihom… što sve skupa zna ići toliko daleko da bi se vrlo lako moglo svrstati i pod ispiranje mozga… i da ne nabrajam dalje sve negativne stvari koje, da budemo do kraja iskreni, u bdsm-u nisu nikakva rijetkost.

Meni je sve od nabrojanog odraz bolesne i frustrirane psihe određenih nazovi Domova. Njihove narcisističke osobnosti i/ili psihopatije.
Subica MORA osjetiti da je poštovana baš zato što je submisivna. Da je cijenjena i uvažavana zato što je takva. Neki to ne shvaćaju ili ih naprosto zaboli ona stvar i u nečijoj submisivnosti vide priliku za gaženje, za hranjenje vlastitog ega… Za odnos Bog-niže biče.
A kaj je najbolje postoje cure koje ili naprosto žele da ih se tako tretira a bome i one koje su imale nesreću da od samog početka nalaze takve likove i poradi toga smatraju da je to normalno, da je to čak i nužno, da je to bdsm…

Po meni je bdsm duboko poštovanje spram submisivne osobe. Pažnja koja se uvijek vrača pažnjom. Trud na koji se odgovara trudom. Konstantna briga glede njenog užitka i dobrobiti. Cura mora znati da ju cjenite kao osobu sa svim svojim potrebama i željama koje trebate ispuniti… a kad ona to sve osjeti, kad uvidi kako ju doživljavate i tretirate, ma stostruko će vam vratiti. Ona vam se "dala u ruke", ona je vaša ali istovremeno ste i vi njen i baš zato što vam se dragovoljno prepustila i ukazala vam povjerenje mora dobiti dostojan tretman.
Već sam to na ovom blogu naveo ali kad je to jedna od naj ljepših rečenica koje sam u svojoj bdsm karijeri :) čuo: "Tvoja sam poslušna i pokorna robinja, ali uz tebe se osječam poput kraljice". Definicija mog shvaćanja bdsm-a.

No u drugu ruku to ne znači da sam ja blag. Da puno opraštam ili da moje seanse nisu ponekad stvarno hard core bdsm… Imam takvih slika koje naprosto ne mogu ovdje objaviti jer bi izazvao šok i kod ljudi koji jesu u svemu tome, a kod onih koje to samo zanima da i ne govorim…
Par primjera. Cura će sat vremena klečati ali na jastuku. Proplakat će, ali ću joj nakon toga donjeti maramicu i čvrsto zagrliti i izljubiti. Mogu i više od 150 ne baš blagih udaraca bičem zadati posvuda, bez pauze, ali kad prođe vrijeme spankinga dolazi vrijeme davanja pusica… koliko udaraca toliko poljubaca. Satima može biti moja ponižena drolja koja biva kažnjavana poradi i najmanjeg kršenja pravila… koja gotovo stalno balansira na rubu izgovaranja safe worda ali tokom tog procesa će svršavati kao luda a kad završim sa seansom donjet ću joj sok, istuširati je, obrisati i odnesti do kreveta. Maziti, paziti, grliti i tepati.
Možemo zagrljeni hodati po gradu, milo se gledati ;), davati pusice ali kad se za nama zatvore vrata dobit će šamar i biti tretirana kao prljava drolja… a nakon toga će ponovo biti moja draga, moja sreća. Subica mora osjetiti da je poštovana, cijenjena, uvažavana ali isto tako da može biti kažnjena bez trunke samilosti ili razgovora.
Odnos u kojem je istovremeno i moja drolja i moja draga, ponižena kučka i princeza…
Pozdrav od Doma miceka ;)




Post je objavljen 10.05.2006. u 20:44 sati.