Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshprince

Marketing

Položio...

Evo sam da obavijestim cijenjeno pučanstvo da sam jučer položio jedan ispit i dobio pet! Nije to bio baš nešto ekstra težak ispit, a usmeni sam ja naveo da bude samo razgovor tako da me nije nijedno jedino pitanje profesor pitao. Inaće profesor mi je super, ima oko za detalje i zabavljaju ga sitnice koje drugi ljudi i ne primjećuju. Ja sam sličan njemu, pa mi je zato i dobar! A nakon ispita sam nagnjavio prijatelja da si idem kupiti ručni sat, jer prošli koji sam imao 5g mi je za Uskrs riba pokvarila, tako da sam morao uzeti novi. No, ovaj koji sam uzeo....dovoljno je reći da je lakše namjestiti kompjuter nego njega. Tu je termometar, govori kad su plime i oseke, govori mi mjeseceve mjene, najviše problema sam imao sa vremenskim zonama, pokazuje vrijeme u pedeset gradova, pa ljetno-zimsko, pa neka napredna štoperica kao i timer, pa kalibracija onog termometra, pa njegove zabilješke promjene temperature u zadnjih 17sati (još nisam skuzio kako točno očitati te promjene), pa svjetlo koje se samo pali kad pogledaš na sat, pa..... uglavnom shvatili ste.
Evo i slikica tog sata eek

Image Hosted by ImageShack.us

A vjerojatno ste shvatili i to da je prethodni paragraf bio moj kutak za samopohvale, kad neće nitko drugi moram ja. rolleyes

Primjetili ste da malo po malo prezentiram svoje životinje od doma, tako da su sad na red došle svinje, prasci, gice, gude, bravci, krmače, nerasti... ima raznih naziva za različite svinje, različitih starosnih dobi, različitih spolova, namjena itd.
Znam da je velik broj vas svinju vidio samo na TV-u, a velik broj od vas koji su je vidjeli samo na TV-u vidio ih je samo u Disneyevim crtićima, pa vjerojatno mislite da svinje hodaju na zadnjim nogama, te da nose one zidarske kapice i da svaki sebi gradi kuću!

Tek sam sad shvatio da imam samo jednu sliku svinja od kuće, a mislio sam da sam ih dosta slikao. Ali sad sam se sjetio da sam na svinje potrošio zadnji megabajt memorije na mobitelu. No, kako bilo da bilo, evo te jedne jedine slike...

Image Hosted by ImageShack.us

Nisam je baš uhvatio u najboljem izdanju, ali nadam se da se neće ljutiti ako slučajno naiđe na ovaj moj post!

A ima i onih koji su ih vidjeli samo na tanjuru, kažu da je takva najbolja...
Kažu da su Slavonci najveći inovatori u radu s mesom, pa evo, iako sam Slavonac nisam znao da se svinjetina može uporabiti kao i osvježivać zraka. Surfajući internetom naišao sam na sljedeći proizvod:

Image Hosted by ImageShack.us

Pozdraw!wave

P.s. nemojte previše koristiti ovakve osvježivaće, radi onih jadnih gore.




Post je objavljen 10.05.2006. u 13:25 sati.