Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing



Nepozvani gosti :)


Eh, najdraži moji, htio sam pisati o nečem drugom ali došli su mi gosti i to nepozvani pa ću malo o njima.

Dakle, probudim se ko i svakog dana, doručkujem, sjednem za komp i krenem rješavat važnije mejlove, pošaljem neke upute, potvrdim sastanak u 14 sati i krenem malo na blog. Čitam blogove i nekako krajem oka skužim da mi je golub sletio na prozor. To i nije bilo baš jednostavno za uočiti jer je moj pisaći stol između mene i prozora, roleta mi je stalno spuštena taman toliko da od stola ne vidim van kako mi ne bi smetala svjetlost, a na stolu mi je još i ogroman 21" monitor koji mi dok sjedim za stolom zaklanja veći dio prozora.
Nagnem se preko stola i vidi stvarno, na prozoru (prozor mi se proteže od poda do stropa) stoji golub! Prozor je otvoren i sad se moj gost i ja gledamo. Učinio mi se nekako plah pa ga više nisam htio uznemiravati i vratio sam se za komp da napišem post.

Počnem pisati, unesem se skroz u tekst kad li odjednom pomislim kako nisam sam u sobi! Naveden nekom sjenkon pogledam lijevo pored mog stola, a kad tamo moj gost zuri u mene! Ušetao frajer duboko u moju sobu ali nije bio sam, dopeljao je curu sa sobom! Njih dvoje sad stoje tu i bulje u mene kao da me pitaju koji klinac ja radim u njihovom ljubavnom gnijezdu!

Gleda me on drsko, gledam i ja njega neustrašivo, gledali smo se tako poput boksača prije meča valjda pola minute prije no što je pernati spustio pogled i šutke krenuo prema prozoru. Odabranica njegovog srca odgegala se za njim.
Mislite da su odletjeli? Vraga! Dok je odabranica čitavo vrijeme ostajala na prozoru glumeći damu, leteći se faca svako malo vraćao i nalukno bi se pored ruba mog pisećeg stola da vidi jesam li još tu! Kad bi me ugledao nešto bi frknuo i vratio bi se svojoj ptičici :)

Nakon što se pernati Casanova već treći put tako naluknuo rekoh samom sebi:

"Ma Ddadd, nije u redu da ne počastiš svoje goste!"

Znao sam da će pobjeći ako ustanem pa sam vraški polako ispružio ruku prema akvarijima i uzeo posudicu sa jednim posebno ukusnim mesnim tableticama za koje vjerujem da bi se svidjele i pticama, a ne samo ribama. Jako oprezno otvorio sam posudicu ali se ipak čuo tihi 'plop' i moji gosti su mi odmahnuli te odmahali dalje! Na to sam samo još mogao ustati da vidim jesu li što pokakali.

Nisu, bili su to zbilja pristojni gosti pa sam im s guštom posvetio ovaj post :)


Vaš Ddadd :)


Post je objavljen 10.05.2006. u 12:15 sati.