Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teddyisdead

Marketing

Razmišljanja iz kreveta

np. Project hate

Girls, girls; all I think about is girls

Poking (or pokeing??? o.O) people makes me happy. Especially when they scream cuz of it.

Došlo je proljeće, lijepo vrijeme, sunce i cvijeće, tu i tamo se probije i pokoji lijepi miris kroz ovu šumu betona i čelika i ispušnih plinova. Vrijeme je parenja. Leptiri odbacuju svoje čahure da bi pokazali svoju ljepotu bar na jedan dan. I u ljudima se nešto mijenja. Ne samo odjeća ko ja postaje kraća već i način razmišljana, pa čak i gledanja na svijet.
I tako dok se sve budi i mijejna vaš uvaženi ja razmišlja što bi bilo da nisam kosu odrezao ili da sam barem ovaj zimski san pokušao prisiliti se malo vježbati pa da i ja imam što pokazati. No, ne bih bio ja JA da ipak napravim nešto od mnogih novogodišnjih odluka.

No ne zapitate li se zašto je u nekim (naglašavam: NEKIM) stvarima ženski rod stvarno povlašten, a i mnogo jači od muškog? Npr. Uđite u bilo koji kafić i pogledajte situaciju. Cure i pripijenim majćicama, dekolteići se smješkaju sa svih strana, hlačice, suknjice, minice. Da ti pamet stane. I tako gledaš sve te djevojčice, pokušavaš trezveno razmišljati i gledati sugovornicu u uši, ali pogled ti jednostavno klizi. I tako svako malo buljiš u njene sise od kojih se znojiš. pa ti pogled pada na njene prekrižene noge i još k tome one zavodničke usne... i nastaje kaos. Trudiš se svoju sugovornicu ne tretirati kao seksualni objekt, ali koliko god se ti trudio ne uspijeva ti. I tako kako bi malo bolje pridobila tvoju pažnju, mlada dama poseže za tvojom glavnom i izravnava ti pogled sa svojim dok opet ne napravi kobnu pogrešku i u želji da ti se približi kako bi ju bolje čuo naginje se preko stola a ono malo majčice što ima na sebi otvara svoja vrata tvome pogledu na onaj crni čipkasti grudnjak, ponekad malo premali, i one predivne dvije kvrge sa bradavicama koje muškarčevim očima prijaju bolje od bilo kakvog pogleda. I dok ti ona priča kako ju je bivši dečko smatrao samo najobičnijom seks igračkom i kako ne želi to doživljavati od tebe ti kimaš glavom ali sve na što misliš jest kako bi htio primiti te sise, kako bi ih htio držati, gnječiti, lizati... I znojiš se. Drhtiš. Misliš da ćeš eksplodirati. I onda ono kobno pitanje: "Pa slušaš li ti mene uopće?? Isti si kao i svi drugi, đubre jedno!"
Eh da... I tako vaš junak biva odbačen i sam, jadan i tužan ješ jednu večer će se družiti sa Niveom ili Doveom te Jennom ili nekom Black Saphire. A ona? Ona će opet s istom pričom o muškim svinjama osvajati nekog drugo sretnika ili nesretnika, ovisno o tome koliko je ovaj slijep kada skine svoje naočale.
A pogledajmo malo muški rod. Prema zakonu muškarci ne smiju u mnoge ustanove ući u kratkim hlačama, pa makar to bile i tro-frtaljke. Dlakave noge nitko ne želi vidjeti. Većina ih nosi xxl majice kako bi pokrili svoje škembe i sise koje su nerijetko veće od onih od pripadnica suprotnog spola. I na kraju dobijete pogrbljenog idiota koji nerijetko nije nikada upoznao čari ogledala, tuša i, nedaj bože, deo sticka ili nekog drugog sredstva za ubijanje znoja, na kojemu odjeća visi kao sa vješalice. I dok cure (govorim sada o ljudima sa kojima sam ja okružen) u devedest i devet posto imaju predobre atribute za pokazat skrivanjem (iliti pokrit tek toliko da nije skroz otkriveno i da je u granicama dobrog ukusa, a svejedno ti plijeni apsolutnu pozornost i samim pogledom na taj dekolte zaboravljaš što si htio reći, a bilo je vrlo važno), dečki nemaju ništa za pokazat. Ili su ugojene debele svinje, ili su već narasle pivske škembe, ili su premršavi i zakržljali. I koji im atributi prestaju??? Dokazivanje pred ženkom. I tako jedan macho muškarac koji drži do sebe mora biti glasan, agresivan, uvijek neustrašiv i jači od drugoga, mora skakati na svaku provokaciju upućenu na njegov račun iako je niti pet minuta ranije izvrijeđao sve prisutne u društvu, mora moći popiti kojičinu alkohola veću od njegove vlastite težine mjereno u litrama, biti brz na novčaniku iako će sljedećih mjesec dana gladovati i žicat za još koju pivicu jer trijezan neće moć gledat curu koju je skoro imao samo da nije pao u alkoholnu komu i izrigao joj se po cipelama koje joj je mama baš jučer kupila i platila osamsto kuna.
Daklem, sa jedne strane imamo damu svu ulickanu i lijepu da ti pamet stane (mnogi su skoro poginuli zabivši se u stup ili već nešto što se u tom trenutku našlo na putanji koja je određena prije opaženja tog bića), a s druge strane imamo pijanog "mačo" muškarca u smrdljivoj majici jer se odselio od roditelja kako bi bio kul a još nije naučio prati odjeću, masne brade od čevapa koje je pojeo u nekog šipca, smrad luka dopire iz unutrašnjosti, pivo ili vinčina u ruci i pjevaju se sve posljednje borbene samo da se čuje tko je najglasniji a samim time i glavni. Nije baš neka usporedba za ratmeđu spolovima, zar ne? Jer ovu rundu odnose cure. Nemojte me krivo shvatiti ja nisam nimalo za rat među spolovima.
Uglavnom. Ono što mene smeta jest (gledano iz muške perspektive): ja kao muškarac mogu obući majicu koja je petnaest brojeva veća i još smrdi k tome kako bi sakrio škembu, a cura mora imati neku lijepo ispeglanu, mirišljavu i pripijenu kako bi pokazala sise; ja kao muškarac mogu biti glasan, podrigivati, smrdjeti po luku i prditi, a jedna dama ukoliko je kriva za predhodno izrečeni zločin biva kažnjena izbjegavanjem i ignoriranjem suprotnog spola; ja kao jedna muškarčina trebam se okolo hvalit koliko sam riba pokosio pa makar se pola toga ne sijećam pa se samim time vjerojatno nije ni dogodilo, dok jedna dama ukoliko je u posljednjih deset godina prmjenila viša od dva partnera biva proglašena kurvom. I tako... A jedino što u biti svaki muškarac želi jest nevinu djevicu vani, a ludu "kurvu" u krevetu. Drugim riječima, dok ste vani i opijate se ona izgleda nevino poput tek procvale ruže, sjedi mirno i ne prigovara, ne broji vam već petnaestu pivu i smješka se odobravajuči svaku neslanu šalu na svoj račun; a kada dolazite doma i gasite svijetla u spavaćoj sobi ona se iz krotke dijevice pretvara u neobuzdano seks čudovište koje će vas jebati do besvijesti. Glupo zar ne? U biti nije.. Ali! Ako se mene pita (a pošto je ovo MOJ blog mene se uvijek pita) savršena cura bi bila - naravno skladno građena, lijepa lica, pametna, duhovita, nikada ne pati od PMSa niti se izvlači na isti, te nema glavobolje niti su plahte prljave a njoj nije do seksa na zmazanim plahtama... ;p - ona cura koja neće prigovarati mojoj trećoj pivi, ali ako je ona popila samo jednu, a ja se već skoro nalazim u alkoholnoj komi zaslužujem hladan tuš i ignoririanje kojih petnaestak dana; mora imati svoje stavove, pokazati što želi a što ne želi i ne misliti kako sam ja jedan jedini bog; ne biti previše ljubomorna ali doza ljubomore je uvijek dobro došla; samoinicijativno ujutro me probuditi uz pušenje jer je svijesna da ću joj uzvratiti istom mjerom neki drugi dan; shvaćati potrebu malo "vlastitog prostora za disanje"; ne bojati se podrignuti u javnosti niti popiti pet šest čašica više (dok god se ne opija svaki dan, naravno)... itd. itd....

Odužio se ovaj moj post.bokić

*EDIT*
Ima tipfelera, od kojih me jedan upravo nasmijao do suza, ali sada trenutno nemam vremena za ispravljanje...
Tko god da čita ovaj blog mislim da će se snaći u svim tim greškama.
Hvala na razumjevanju, vaš JA

Post je objavljen 10.05.2006. u 11:38 sati.