Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bitilovina

Marketing

A sad adiooooooooo...

A sad adiooooooooooooooooo...
Danas, 09.05.2006., je moj prvi virtualni rođendan. Kiši. I to je najbolja zvučna kulisa onome što sad slijedi... pozdrav i rastanak. Netko plače kao što to i dolikuje rastancima, al' to nisam ja. Nadam se da niste ni vi. Nema potrebe. Ovo je bila moja bitka, moje vježbanje u ustrajnosti. Najprije sam željela izdržati tjedan, potom mjesec i na kraju godinu... koju nestrpljivo šutnjom dočekah. Kao što je i datum koji (ne)izabrah znakovit zrcalnošću mom stvarnome, tako je i virtualna Srna zrcalna ovoj stvarnoj. Jednoj je u prirodi biti lovina drugoj ulovljena. Nisu to dva različita svijeta, ali ipak postoji vidljiva i opipljiva granica među njima. Oni koji su htjeli/mogli čitati između redova nešto su i pročitali.
Vama... mojim dragim virtualnim prijateljima želim sve najbolje! Bilo je lijepo i bilo je toga dosta. Čitat ću vas dok me to bude veselilo, kao što me je veselilo i prije nego se sama okušah na ovim poljima.
Vama... mojim stvarnim prijateljima (i više od toga) želim poimence čestitati:
M r g u d e... najprije sretan ti rođendan sutrašnji! I dobro došla među tinejđerice! Zbog jednog Z. vrijedno je, bar na neko vrijeme, izgubiti glavu! (Znaš da ja to najbolje znam! :-))
M a r i s o l... čestitam ti na blaženom stanju i želim svu sriću i zdravlje ovoga svita. Znam da znaš... al' sad i pročitaj da se i ja neizmjerno radujem životu koji nosiš kao blagoslovljena!
S e k o Marisolina... tebi čestitam na onom sudbonosnom ˝da˝ što te čeka i obećanju koje si već dala!
D j e v o j k o od 14 palmi... tebi čestitam na pola godine ljubavi!
P r i j a t e l j u... tebi česttitam ako si uopće znao doć do ovih stranica!
Z n a š m e - z n a m t e... tebi čestitam na tome što si bolji vozač od mene! (I što ćeš valjda tu školu sretno (zasad) privest kraju na radost ti materinu!)
R o đ e n a... tebi čestitam što si odrasla u 30 sekundi, jer i to triba znat! Čestitam ti na postignutom cilju i valjda najboljoj godini!
A sad adioooooooooooooooooo...



Post je objavljen 09.05.2006. u 22:25 sati.