Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

9/10 gusara i jedna (1) noga - Vazektomija uspjeha

Backyard Pirate

Naša obmana je savršeno mnogo dobro uspjela!

Nakratko isplovivši iz luke blog.hr ka luci bloger.hr, uspjeli smo odvući pozornost pirata iz međunarodske organizacije zvane Brethren of The Coast čiji smo bili donedavni član, od našeg matičnog broda – PMS Lady Anerol.

S ovom skupinom udružili smo se, zasigurno se sjećate, prošloga ljeta, sjećate se, kako bi lažirali status vlastite reputacije na svjetskim morima. Mnogo se promijenilo od tog, mirisima seksa i baruta ispunjenog, ljeta. Otada se o nama s punim pravom u gusarskim krugovima pripovijedalo kao o krvoločnim balkanskim gusarima – jebačima žena i lovcima na lavove i tigrove u lotusovom položaju.

Ne stvarno, sjećate li se? I BOLJE VAM JE...

Kao što SLOBODA PREDVODI NAROD (TM), tako je naš ugled rastao poput opake spolne bolesti u slabinama stare i onemoćale žene, a nadaleko se čulo i za naš mnogo besprijekoran plan osvajanja svijeta i pripadajuće mu slovenije.

Zamjerili smo se, zakrvili i pojebali s mnogima (mnogama), a i samo smo Bratstvo ('Brethren of The Coast') izdali za vlastiti probitak, iskorištavajući članove njihovih posada kako nam se skrotumom htjelo (a jetrom za vodom moglo) - sabotirajući njihove avanture, ispijajući njihov alkohol i još štošta što je poštenom čovjeku na sramotu, a muslimanu na čorapu. Trebam li dodatno napominjati da smo iz dotične organizacije protjerani, a da je za nama izdana tjeralica? Ovo je bilo retoričko pitanje.
No hhanyways...
Znali smo kakva kazna nas može zateći za nepoštivanje krvnog pakta s ostalim posadama, no kako sreća pomaže jebače i noge koje su u laži krotke, a iz feredže vise nadolje i veselo ali bespomoćno mašu– na vrijeme smo osujetili protunapad donedavnih drugova i braće po povezima za oči.

AVAJ rekasmo, ali ne i prekasno!

Okrenuvši svoje topove u našem smjeru, neprijatelj nas je odlučio napasti gdje nam je najbolnije – u nas.
Poučeni mudrošću Sokrata i Upanišada iz antičke Maye i Azteka odlučili smo se nakratko pritajiti i pričekati povoljnu priliku za udaranje ofenzive. Vraćamo se u staru luku, a onda ponovno ispovljavamo - u kojem pravcu, još je tajna.

A sada je naše vrijeme konačno došlo! Snažni vjetrovi s istoka zapirili su u naša ruzinava crna jedra silinom Ezekijelove riječi (stih 14, stopedeset). Naši moćni topovi su spremni, a skrotumi užareni bijesom pravednika.

Preuzimanje neprijateljskih brodova je u tijeku. Kada svršimo s njima, Fellowship of The Larch postat će najmoćnija piratska skupina na svijetu. Prorok je najviše od svega volio tri stvari – žene, molitvu i noge. Mnogo je volio konje, a četvrtkom je bio porculanski kipić od žada. Jadna budala. Simbad je bio turski gusar, ali je sada mrtav!


Briljantan posao Posado! Manchester England England Across The Atlantic Sea!



Cpt. A. Blackadder

The Macan




Post je objavljen 09.05.2006. u 22:21 sati.