Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thekupus

Marketing

...i mi odlazimo...step by step...

"....PTSP među pubertetlijama" <- koja rijeć!!!"... je itekako prisutan. Sve to potvrdila nam je prof. dr. Dubravka Kocijan-Hercigonja, psihijatrica za djecu i mladež, koja kaže da vrlo često do PTSP-a obolijevaju kvalitetna djeca i odlični đaci iz uzornih obitelji. Na njih posebno utječu prijelazni periodi poput upisa u srednju školu ili na fakultet, kada nastaje alarmantni gubitak samopouzdanja i pritisak zbog prevelikih očekivanja koja postoje, iako ih roditelji i ne verbaliziraju.
Sve je više depresivnih i nesigurnih mladih koji ne vjeruju u sebe. Misle da nisu važni i boje se kako uspjeti, jer im društvo nameće pravilo da opsaju jedino uspješni - kaže prof.dr. Hercigonja i dodaje da sve ćešće djeca odašilju poruku da će se ubiti..Mnogi, nažalost, to i učine...!"
danas iz 24 sata

^^ ovo je totalna istina!!!^^

gledajte neke stvari danas, na sve se vrši jedan vrlo visoki stupanj pritiska u bilo kojem smislu, a jedini način da se uspije (u mnogo slučajeva) je biti jedinka, što je teško...možda danas više i roditelji ne pate nas kao nekad kad smo se upisivali u srednju, al sad kad fax dođe..isto!...no ipak naglašavam VERBALNO!!blablablablablabla
mislim da bi trebali smanjiti pritisak...tipa...ej moraš upisat srednju u kojoj ima budućnosti, ej nemoj tu, nemoj tamo...ipak, mislim da tu roditelji nisu u pravu, trebaju ljudi upisati ono što se njima swiđa i što će imati volje raditi, a ne da se orijeniramo prema životima okolice...tak?

^^u jebote filozofije!!!^^blablablabla

Post je objavljen 09.05.2006. u 21:28 sati.