Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deejay

Marketing

Valenje

Zadnjive desetina d'na bea dosta interesni.
Projdoa praznicite, projdoa muziccite nastani spomnati u mojat posledan post, i sea idemo dalje so blogiranjeto i drudjite aktivnosti.

Mora da se povalim i da kazem deka so drugarcinjata Mire Shofer, Mishe Dangala i Toni Angar ga osvoivmo PRVOTO MESTO u basket na "Prvomajsciat Turnir u Vratnica".
So ovja momci, a i so nekoljko ostanati Vratnicani (Sase Chale, Gogi VR Pro, Milan Shutka, Nene Djuza, Nebojsha Kurcik, Vele, Goran i Darko Kapetan, Iljche, Miki i Slavko Bumbar, Miki Chapo, Ivica Tito, Nene Shote, Dane Buco,...) u godinete nanazad dji osvoinamo najvisocite mesta na kosarkarscite turniri u Polosciat kraj.

Toni, Mire, Mishe & Sashe - Mayday Tournament 'VRATNICA 2006' Basketball Champions
Toni, Mire, Mishe & Sashe - Sampioni u Basket na ' Prvomajsciat Turnir "VRATNICA 2006" '

I pokraj celata taja natprevaruacka atmosfera koa e prisutna za vreme na nastanite od ovja tip, ipak najvazno e druzenjeto i zafrkanciete.
Preko kosarkata licno ja i ostanatite momci od Vratnica imamo zapoznaeno dosta kul face od Tetoo (Goshe, Bikat, Bobi, Neshe, Mujo, i kompanija), Belojshte, Tearce, Jagunovce, Dobroste, Rotince, Lesak, Skopje,...
I svakako - ne zastanuamo tue. Koj e raspolozen za dobra partija basket, za zezanje - slobodno neka ne' vikne i ete ne' nas na "bojnoto pole". ;)

Iako bevmo malo zagrizeni dali za vreme na odzuanjeto na ovogodinasniat prvomajsci turnir u VR vremeto ce bide uboo, ipak sl'nceto ga naprae svoeto i sve bese great.
Svite momci i dejcinja od "Zdruzenieto na Mladi na Vratnica" dadoa svoj doprinos u realizacijata na turnirat, za sto bea nagradeni so bogat izlet naredniat d'n (2-ri Maj, pokraj motelat u VR). :)

Za pojce informacie okolo ovogodinasniat turnir u Vratnica dzirnite ovde ili ovde.

Post je objavljen 09.05.2006. u 16:55 sati.