Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4lostsouls

Marketing

Evo, novi post

Waaaaaaa!!! Weeeeeee!!! Wiiiiiiii!!! Evo par usklika, onako, bez cilja.

Evo prije no što počnem besmisleno pisati, zahvalio bih svim ljudovima na njihovim komentarima. HVALA!! Evo. Kad smo već kod komentara, vidjeh ja promjenu kod unosa komentara. Malo su proljepšali grafiku. I stavili su da možeš izbrisat svoj komentar. Ke glupo!! Ako si napisao komentar, i poslao ga, zašto bi ga htio izbrisati? A dobro...

Jučer na engleskom bijaše pre, pre, pre puno smijeha!!!! Benčić (poznatiji kao "Brzi") je odgovarao. Morali smo naučit nešto napamet o Einstainu (il kako već). Uglavnom, on je umjesto "fiziks" (pišem kako se čita) rekao "fizik" i to sa nekim francuskim naglaskom. Naravno, cijeli se razred počeo smijat. (rofl) Ali! Ni to nije sve! Onda kad je smijeh prestao, on dade još jedan razlog da se smijemo: umijesto da je rekao "kemistri" (opet pišem kako se čita), on reče "čemistri"! (smijeh) Zahvaljujući dobro osmišljenom planu Danila (krivo šaptanje), opet je cijeli razred pao u smijeh. Tada se na profesoričinom licu več jasno vidjeo tračak... Ne bih rekao bijesa, ali ljutnje sigurno. Ali zahvaljujući zvonu, nitko nije dobio nikakve minuse, ili neopravdane sate.

Sada bih htio napisati u ovom postu mali kratki sadržaj posta je dnog drugog bloga (U ime...) jer bih time htio poslati poruku određenoj osobi koja najvjerojatnije niti ne čita moj blog, ali svejedno. Ako bude pročitala, znat če da je za nju. Tekst glasi ovako (ime posta je -"Kao" ljubav-): "…ne mogu živjeti bez nje…nije izraz ljubavi..to je izraz parazitizma.
Ako vam je potrebna druga osoba za vaš opstanak, vi ste onda nametnik na toj osobi. Parazit. Dvoje ljudi se vole kad su sposobni živjeti jedno bez drugoga, ali su izabrali živjeti jedno s drugim."
Evo, toliko.

Ja bih sada rado otišao na ručak, pa bih sukladno s time morao i prestati pisati. Nadam se da je post dobar. Ako nije, žao mi je što sam ukrao vaše dragocijeno vrijeme. bang POZDRAF!!!!


Evo, da bude slika.

Post je objavljen 09.05.2006. u 14:35 sati.