Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

sto ljudi, sto čudi


Neki dan pišem ja Suzzete o tome kak ja gledam na horoskop i ćemu on meni služi od kad nam je svima troje napravila po jedan skroman (10-15 stranica svakome eek) ...

Čitajući ono što je sve napisala, a stvarno imaš kaj za čitati... mislimzujo, ono, 50 stranica. Shvatiš da iako te osoba nezna, stvarno ima dosta istinitih osobinatvog partnera, tvog djeteta, tebe samoga, i definitivno sve to nije mogla saznati iz ovog bloga.
Zaključak: te natalne karte stvarno imaju svoju svrhu i svoj razlog zašto postoje.
Iako to nije nešto čega se treba grčevito držati.. meni je smjernica kako sebi i voljenima pomoći. Kako srediti odnose i komunikaciju i diči je na višu razinu. Kako pomoći sebi da se osvijestim i suočim sa svojim greškama i tipičnom bikovskom tvrdoglavošću headbang.
A kad čuješ neke pozitivne stvari o sebi kao osobi, nekak ti je lakše i da ti to poticaja da kreneš dalje u tom smjeru (koji ti je pohvaljen).

Zvrk ima hrpu predispozicija, što karakterno (tvrdoglav i uporan na mamu kiss), blagoglagoljiv na tatu rofl, žilav i brz, znatiželjan i, veeeeeliki šarmer (na... najstarijeg brata wink), samo treba znati što i kako dalje s njime. Da mu olakšam odrastanje i poglede na svijet oko njega.

Dragi ima tako dobro sročen tekst, da sam mu svako malo govorim nek si pročita još jednom, jer se baš neke prelazne stvari dešavaju u njegovom i našem životu, a vezano opet sve jedno uz drugo i Suzettin tekst...

Meni, eh, meni je otvorila oči da se bakčem sa stvarima za koje jednostavno nemam štiha. I naravno, shvatila sam zašto mi baš TO neide, a trudim se ko mutava da napravim nekaj. Zato sam i shvatila da ono što sam uhvatila sad, i što držim, trebam i dalje držat i graditi i planirati sve u TOM smjeru jer sam očito za to predodređena u ovom životu smokin.
Ne očekujem nikakve velike statue mog lika u centru grada (mada, nikad se nezna, jel tako? dead), niti moje ime na budućim ulicama greedy, već samo da budem zadovoljna (a to je jako teško obzirom na moje kriterije) pa će i trud biti stostruko veći da dođem do željenog cilja!

Ja stvarno neznam, ali meni je ovih 10 stranica otvorilo oči, i nije da slijepo živim samo po tim riječima, ali mi je olakšalo moj (kompliciran-po vlastitoj želji) život!

Hvala Suzette!





Post je objavljen 09.05.2006. u 13:29 sati.