Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mala85

Marketing

..U daljiniiii cuju seeeeeee..

hmm.. nema bas nesta zanimljivog novoga.. al eto.. da ipak ubacin koji novi post..

sinoc san isla opet u fitnesscenter.. i odma kraj njega ima jedan biker-club svoju garazu.. a ja ih sve znan.. tako da ja u njih ostavljan svoj motor dok odem trenirat.. i kad san motor 'pridala' ovaj prijatelj mi reka da prija i ja malo sidnemo i stogot popijemo kod njih.. posto imaju u ton garazi jedan dio sa foteljama, televiziom itd :) .. i ja ono kao ajd, kad se vratimo sa treninga.. tako smo mi isli trenirat i kasnije sili malo.. pricali - zezali se.. kad skupilo nas se dosta ljudi i odlucili se da cemo se ic vozat.. a meni se nije dalo da ja vozim.. pa san rekla prijatelju da cu s njim.. a inace obozavan ninje (ok, inace novije modele - al nije ni njegov za bacit.. evo slikica)

myspace

tako da je nas islo najprije 4 motora.. i kasnije jos 2 dosli.. bilo nas 11 ljudi.. samo jedan je bia sam na motoru hehe :) .. tako se mi vozali i isli na neko parkiraliste kod jednog velikog shopping-centra izvan grada.. i tamo su ova 2 prijatelja malo se 'igrali' sa motorima.. ono dizali na zadnje (wheelies) il su kocili tako, da na prvo se dizu (stoppies).. i ovaj jedan prijatelj je njima pokaziva da stanu.. jer je vec kasno i da nebi dosla policija.. kad nije proslo 5 min. eto policije.. nesto poceli za*ebavat ih.. ne valja to.. ne more tako.. blabla.. al na kraju ih pustili.. al najgore.. ovaj jedan prijatelj je uteka sa motorom hahah.. i kaze on kad je se vratia - 4 policajska auta su ga zaustavili.. mos mislit.. kaze on - osica san se ka terorist.. malo me za*ebavali kao - kakva je to bila akcija i blabla.. al eto i njega pustili bez ikakve kazne.. sta je vamo inace teski slucaj.. jer nije to ka u hrvatskoj hrvatska il bosni il sta ja znan di - di ih mores 'potplatit'.. no, sve proslo dobro.. i mi vozili opet nazad u garazu.. i tako ja tek stigla u ponoc kuci.. caca mi se probudia i kuka di san do sad.. al san ja samo rekla - pa evo me - i usla u sobu hahaha..

a danas me zvala neka zenska zbog nekog posla.. iman kasnije razgovor s njon.. joooj sta to mrzin.. nimalo mi se neda ic :( .. a jos usto triban se lipo obuc, stiklice i sve sike-mike.. al ja san inace uvik u patikama.. ne volim taj previse elegantni stil.. tako da se ode sad polako spremat.. pozdrav mah

Post je objavljen 09.05.2006. u 11:52 sati.