Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mentalac

Marketing

Štreberaj

28.02.2006., utorak
Hehe, najebo sam ko zuti... :D :D :D
Pisem sutra engleski, preksutra povijest, a u petak hrvatski :))) Pita geografiju sutra, pita i latinski, trebo bih ispravit fiziku. A naravno, moram se spremat i za natjecanje. :D :D :D
Pitate se sta mi je? Puko sam totalno :))) Pun mi je kurac svega. Ucit cu pa sta bude - bude. Uopce se ne zamaram zbog toga. SVE nek nas pita :))) SVE SVE SVE!!! Nek crknemoooo!!!

Dobro, dosta tog sranja sad. Uglavnom, ucim engleski sutra ujutro, ako stignem geografiju super, a ako ne, nadam se da ce profesor naletit na blog pa da ce se smilovat i ne me pitat... Povijest cu nabubat kako bilo, a hrvatski sam ucio nesto i od prije... Međutim, tek sam drugi tjedan najebo... pisem 3 kontrolna i moram ispravit 2 - 3 ocjene. Bas sam najebo, al onako NAJEBO. Uglavnom, poanta price je da se ne zajebavate pa ne ucite 2 mjeseca, ako ocete proc s 5 ;) Tako sam se ja sad zajebo, da cu se morat ubit od ucenja, a kako moram bit i na netu, spavanje ce mi vjerojatno bit prepolovljeno. I onda cu opet napravit kurac jer tako sav sjeban necu moc ucit ni pratit ni pazit. Dakle, pamet u glavu, ucite na vrijeme ;) Pogotovo ako imate opasne profesore.

I eto jedan ulomak da vas drzi ako morate manijakalno ucit ko ja:

Vega - Prividan zivot

"Nedaj nadi da se zgasi
nek urla divljim žarom
kapima tuge što u nju će pasti.
Nek postane jačom u borbi
s ovim prividnim
životom."

Niste shvatili? Procitajte opet. I opet. I opet ;)

Pozdraff do slijedeceg posta ;)

Post je objavljen 08.05.2006. u 22:57 sati.