Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mentalac

Marketing

A sada... KATASTROFA


E sranje, i to na kvadrat... popusio komad iz matematike :( Jos od ponedjeljka samo cekam tu prokletu subotu da idem van. I cijeli tjedan sve OK. Jos u petak prvi sat dobijem 5, drugi nemam, treci tjelesni, cetvrti nismo imali, nismo pisali test i peti, predzadnji sat, mene digne i da mi komad. Mislim stvarno, nemam rijeci... To se samo meni moze dogodit.
Nego, ono sa N2O u proslom postu: MAKSIMALAN OPREZ DOK TO RADITE!!! Ja i frend smo u kupaoni otvorili 5 ampula, ostavili zatvorena vrata i prozore i otisli ca, da se N2O ugrije. Ljudi moji, ja sam poslije usao i bio unutra oko 20 sekundi. Kad sam izasao otamo, meni se pocelo uzasno spavat, glava mi je padala... dakle, budite pametni ;)
Jel koristite MSN? ICQ? Skype? Meni se u zadnje vrijeme veci dio drustvenog zivota samo preko toga odvija. Cim se connectam na net, prva stvar koju pogledam, jel ko od onih u contact listi na netu. Evo, sad vec 2 sata drvim na MSNu, a reko sam da cu ic spavat u neko kulturno doba danas, ceka me ucenje sutra... Uglavnom, ako ste na ICQu, moj broj vam je 205-245-870, a za MSN mentalac2001@yahoo.com ;)
Tako da ako ima jos netko tko misli da je spavanje gubitak vremena i nema pametnijeg posla nocu nego mljet okolo, pa javite se slobodno.Evo, sad mi se vec pocelo i spavat, al ja i dalje necu ic, jer nebih spavao nego bio na netu. Ono, malo blog pisem, malo MSN, malo forumi raznorazni, malo online igrica i vrijeme nestaje momentalno. Al sad stvarno vec mislim otic, jer ce me ona zloba od stare sto posto probudit sutra ujutro, nebih li isao ucit.... omg na kvadrat...
E, vec mi je pun kurac ovoga. Svaki put mislim da sam premalo napisao u postu, a apsolutno neznam sta da napisem. A ako pocnem pisat o necem drugom, onda ce ovo licit ko da sam bezveze uzeo 5 - 6 tema, napiso o svakoj nesto i sve to strpao u jedno. Mozda bi malo pripomoglo da pocenm CITAT blogove :)))
Al jebaji ga, sad mi se STVARNO neda...

Post je objavljen 08.05.2006. u 22:54 sati.