Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mentalac

Marketing

21.02.2006., utorak
Wee, prvi post, entuzijazam idemo mafija ludilo čovječe idemo....
Ovako, vec me zadnjih par noci (par mjeseci) jebe nekakva nesanica, pa reko idem pisat blog, ionako nemam pametnijeg posla... No, da ja tu ne trkeljam bezze, nego da predjem na stvar, dakle (prokletstvo, di sam stao...), no, da, kao sta mozete vidjet, ovaj post pisan je negdje oko pol jedan, a takvi ce vjerojatno bit i ostali. Dakle, ako ikoga zanima, idem u najstreberskiju skolu u Rijeci, po zanimanju sam ucenik i propali metalac i trenutno mi se zivo jebe za sve, osim toga kako cu van u subotu. Ove subote me zajebala ekipa, a prosle stari (ne pitajte...). Kod mene se drvi uvijek jedno te isto, skola, komp, spavanje, skola. Zivim u uvjerenju da je spavanje gubitak vremena, pa recimo kad mi je skola ujutro idem spavat u 1 i pol ili 2 jer cu ionako bit pospan ujutro kad isao da isao, a ovako imam vremena visit na netu. Dakle, logican zakljucak je da je spavanje gubitak vremena (ako ne vjerujte, uzmite papir i olovku pa crtajte ;) Ako me sutra digne fiziku, najebo sam, al 'nako zaozbiljno...
E da, samo da se osvrnem na mentalca, bio je brzi i maznuo nick koji sam ja htio koristit, al nema veze... zivi se. Pozdrav majstore, nadam se da nas nece brkat (mentalni sam stavio jer sam jos u doba kad sam visio na mIRCu imao problema zbog poduplanih nickova...).
Sad ce me frendovi iz razreda za ovaj blog tako prcat u zdrav mozak kad ga nadju, da cu ja popizdit i ne napravit apsolutno nista, ko i inace. Ma ko ih jebe, ionako pol njih ima blogove, samo da vidim sta ce mi se usudit rec...
Ako koga zanima, ja ubacujem sad jedan kriticki osvrt na MSN:
MSN Messenger je takvo sranje, iako ga koristi pol planete, da mi je malo falilo da ne bacim cijeli komp u WC skoljku i povucem vodu radi tog govna. Ukoliko nemate mail na hotmailu, mozete se jebat, jer ce vam pol sata otic na unosenje maila, aktivaciju, pa opet registraciju i slicne pizdarije. Ako vam neko slucajno predlozi da instalirate ili korsitite MSN, odalamite ga sakom u zube i recite da koristite samo ICQ, a ako ste macho tip recite da pravi muskarci koriste samo i iskljucivo Mirandu.
Generalno, danas sam lose volje, jer od pocetka polugodista nisam nista ni pipnuo, a u ova 2 tjedna pisemo 6 kontrolnih + ispitivanja + zadacnica itd... S druge strane, imao sam produzene produzene praznike, ali sad mi je najbolje da se vlastorucno zakopam zemlju kad pocnem dobivat ocjene. Jos sam sad pogledo na sat i vidio da vec 15 minuta pisem ovaj post, a ispo je generalno sranje... 15 minuta zivota baceno u vjetar... Cak je i citanje lektire bilo vrijeme korisnije utroseno od ovoga... Jedina utjeha mi je sta sad idem prelazit Prince Of Persia na kompu... ponovno :)
Dakle, nek' ste vi meni zivi i zdravi (i nemojte mi brojat rijec dakle u postovima, malo sam osjetljiv na sranje o stilskim greskama ;) )

Post je objavljen 08.05.2006. u 22:49 sati.