Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

ja sam živ

Kao što se može primjetit, u zadnje vrijeme ne pišem puno. Htio bih vam se izvinuti na tome, al nisam ja kriv, moja ljenost je. Da nebi bilo da mi se niš ne događa u životu. Dogodilo se više zanimljivih stvari nego što sam mislio.


*u zadnje vrijeme igram biljar
*nabavio Stadium Arcadium
*slikao sam Ninju, onakvu kakvu volim
*brukao sam se po gradu
*Iva i ja smo imali našu prvu svađu
*svirao gitaru
*Pero je bio na hitnoj


Biljar

Moje igranje biljara je porporcionalno sa vremenom provedenim u Mrzloj sa Viborom i Ivom. Stalno igramo. Najviše u Mrzloj, jer je tam ipak najbolje, a slijede Ponti i M. Sve partije izgledaju manje više ovako: ja igram sam, a Iva i Vibor protiv mene. Vibor namješta Ivi kugle na rupe a ona govori "A nemrem ja to!" i zabija (manje više, mislim ko bi zabio svaku kad ti stoji na rupi???!), a ja se mučim, al ono, tak bum više naučio. Inače, što se tiče nas troje i biljara, prakticiramo novi biljar. Još nismo smislili ime, al jebeno je dobar za nas koje neznamo igrat. Naime, mičeš sve kugle da imaš čist udarac i onda ih vratiš. Dobro, da sad nebi bilo, tak mi Ivi namještamo, al sve u svemu zabavno je. Još jedna jako važna stvar za kraj-biljar se nemože igrat ako Iva stoji ispred tebe, tj. na suprotnoj strani stola. Jednostavno je nemoguće, da ga jebeš!

Stadium Arcadium

Kao što svi znate, 9. studijski album Peppersa na čak 2 cedeja. Skinuo sam si neke pjesme još prije ful godinama, ali nije to to. Kako su si ga svi već nabavili i nabijali mi to u facu, ja nisam mogao čekati pa sam ga skinuo. Album je super, bar meni. Najbolje pjesme su mi: Dani California, Desecration Smile, Snow, Tell Me Baby, 21st Century, Stadium Arcadium, She Looks To Me, Slow Cheetah, Made You Feel Better, Torture Me, Strip My Mind, Especially In Michigan, Warlocks, Wet Sand, Hey. Ali Strip My Mind mi je definitivno, bez konkurencije najbolja! Uglavnom, baš sam sretan što imam taj album i stalno ga slušam!!

Ninja

Slika govori više od 1000 riječi, ali ako je na slici Kawasaki Ninja ZX-6R onda slika govori više od 100000000 riječi! A ako je crna...



Bruka

Zapravo, nije to bruka, bilo je zabavno u nekim djelovima. U subotu ujutro smo išli Iva, Vibor i ja na kafu u Mrzlu. Naravno da smo kasnili (to zato jer Iva uvijek kasni.. :p) Uglavnom, Vibor je u subotu imao tekmu u 12 tako da je otišao a mi smo se nastavili muvat po kradu. Iz zajebancije smo se držali za ruke (ko fol da smo skupa) i išli smo po nekim dućanima (po Ivinom odabiru). Uglavnom, najbolje je bilo u nekom tam dućanu u Ilici. Iva gleda neke šešire, odemo malo dalje i tam stoji neka odjeća za male bebe i Iva kaže "Joooj kak slatko, to ćemo kupit kad dobimo dijete!" a cijeli dućan nas pogleda. Rekla je preglasno pa smo brzo otišli od tamo. Još smo se malo šetali po špici i to, i onda otišli prema doma. Na putu smo stali u Fender. Narafno, primio sam se svoje crne Telecasterice koju mi tam čuvaju i svirao. Bio je još jedan lik tam i svirao akustičnu pa smo onda zasvirali Californication u duetu, to je fkt najljepše što sam ikad svirao!!

Svađa

Ako pitate Ivu, zanijekat će ali to je bila svađa. Zapravo nebi ja to nazvao svađom, prije ljutnjom Ive na mene (iako će ona spremno i to zanijekat). Dakle, kako se to zbilo? Pa jednostavno, ja sam hodao po stepenicama doma i pao i ugano gležanj. Nisam mogo hodat, tj. šepao sam al me bolilo i otkazao sam subotnji izlazak. Svi su pizdili na mene, a Iva najviše. Bio sam fkt u banani. Nikad se još nismo posvađali. Užasan osječaj, al fala bogu sad je sve opet oke!

Gitara

Nakon što smo se posvađali, ali i tokom cijelog popodneva sam svirao gitaru. SKinuo sam solažu sa Californicationa perfektno i neš malo drkao po onoj solaži prije Californicationa na Slane-u. Još sam svirao malo i La Bambu i tak... Uglavnom, tolko sam svirao da sam si ogulio kožu sa kažiprsta i srednjaka. Eh, tako je to kod nas gitarista :p. Uglavnom, savršena vijest je da ja domeka imam pojačalo i da mi treba samo gitara. Ovim putem bih htio otvoriti fond sa popularnim nazivom "Dajmo da svira". Gitara je 1150kn sa uračunatim popustom na Gotovinu. Tako da ljudi moji, donirajte!!

Petar

Eh, zavrijedio je da i njega spomenem malo podrobnije. On je moj jako jako dobar prijatelj i činjenica da sam ga umalo izgubio je strašna. Nisam bio prisutan, ali sam čuo sve i to u detalje. Vrijeme radnj eje bilo Trnje, a dnevnik radnje više nego zanimljiv. Klasična ekipa iz Trnja se išla zapit za njegov rođenda (bio je 3.5. za one senilne). Uglavnom, ubili su se ko nikad do sad i Pero se srušio u nesvjest. Naravno, to nebi bila neka ekskluzivna priča da u padu nije okinuo glavom u kaslić za novine i razbio bradu. Zaradio je 6 šavova, a kako Niksa kaže, imao je dvoja usta. Kaže da je imao back-vokala lol! Uglavnom, danas nije bio u školi, al nadam se da bu sve bilo ok.
Nadam se da će vas ova priča malo ošamariti i da se vi koji inače puno pijete da nebute pili tak puno!

Post je objavljen 08.05.2006. u 17:23 sati.