Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shagrathica

Marketing

*born in fire*

Evo i opet pišem novi post,kaj nebi slučajno mislili da sam opet prestala.Ali jednostavno je sve tak dosadno kaj nemam o čemu pisati tak da ne očekujte neki ultra spešl dugi post...neda mi se!
I došla ja baš s škole.Danas je dobro bilo i to zato jer su svi bili nekak dobre volje.Osim mene.Dečki s razreda su počeli gluposti raditi i nakraju su svi najebali od profesora.Fakat se ponašaju kaj neki balavci.
I nije mi čudno zakaj onda polovicu ljudi s razreda ne trpim.Svaka čast pojedincima.
Ispravih fiziku,a inače nemam pojma.I još mi je k tome ovaj stari s fizike napisal dvije dvojke a ostalima jednu wink Ponosna sam,nevjerojatno je to.Bili smo u subotu na Ivaninom rođendanu.I dobro je bilo vele.Sjebala nas je kiša,al ok.Bu bolje.Prvi put sam neke ljude vidla pijane i moram priznati da mi je smešno to.Tak se drugi valjda sad i meni smiju jer sam v subotu govorila takve glupost,da...hehe.Ma zaboli me.Mda...I baš mi je došla želja za praznicima i baš razmišljam kaj bum s sobom stvorila.Al dok se zmislim ljetne prakse i tih sranja odma mi dojde kaj popizdim.Mislim koji su idioti zmislili mučiti nas jadnike i po ljeti?noAli iskreno,ova školska godina mi zasad dost brzo prolazi,nadam se da budu tak i ostale tri. Jedva čekam kaj završim ovu glupost od smjera i idem tam nekam v Zagreb.Jer ipak se ne mislim v ovome jadnome Čakovcu mučiti do kraja života.Mi dalje od toga ne vidimo.
U srijedu je velik događaj.Kolektivno frentanje s vjerunauka.A valjda se nebudu pak našle budale koje sve upropaste.Prošli smo put do ulaznih vrata uspjeli dojti i onda nas je Betmenka ilitiga časna skužila.A jadnica, skoro se nam je tam rasplakala.Počela je metati spike tipa:Kaj sam ja vama skrivila?
Hah!Strašno je to kak postoje čudni ljudi.Ja znam puno takvih i to mi se čini nekak bolje nego da su obični i dosadni.Kaj bi bilo da smo svi isti?Glupo bi bilo i nebi se imali kome smijati.A ovak je baš dobro.Ovo malo čudno zvuči ali nema veze.
Nestala inspiracija.Moram referata pisati s kemije.O bakru.I zbog njega bu mi ocjena bolja (nadam se).
No,to je to od mene.Do drugog posta,pozdrav.I je,evo još neš dobroga;

Immortal-Demonium

Black upon the throne forever
Devilish to be
Haunting in the voids
Somewhere only demons breathe

Black upon the throne forever
Demonic to be
With eyes that possesses
Dare you to connect us

Communing with spirits
And souls of the beyond
Cursed in black
Summoned here within

Black upon the throne forever
Never to return
Lurking in the caves
Black than darkness itself
Face us
By the damned in black you fall
Speeding with deaths wind through
gates of the beyond

Red mark us pure and evil...
black spirits haunt from here
The frozen squad descend...
The flame burn withing
Death rides on demonwings...
Black spirits haunt from here
The frozen squad descend...
Demons until the end








Post je objavljen 08.05.2006. u 14:24 sati.