Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/666vampires666

Marketing

noVINe iZ sVIJeta tAMe


Povremeno cu navoditi vaznije dogadjaje koji su se dogadjali u vampirskom svetu u poslednjih par decenija. Sve informacije dobijene preko web sajta www.vampire.cz



- pojava Krvave Zvezde (Red Star)
na nebu se pojavila jarko crvena zvezda, koju ne registruju nikakvi naucni detektori i masine, ali koju vide sva bica (ukljucujuci i ljude) sa nadprirodnom energijom. Ova zvezda ima svoju auru i polako se povecava. Vampiri je objasnjavaju kao pocetak Gehenne: vampirski proroci su predvideli njenu pojavu mnogo pre nego sto se to i stvarno desilo. Slicno ovu zvezdu kao ''dolazak kraja'' objasnjavaju i druga natprirodna bica – vukodlaci, na primer, u njoj vide ''Oko Wyrme'', priznak Apokalipse.


- Assamite skinuli Tremersku kletvu
Assamite su vekovima pokusavali da se otarase kletve koju je na njih 1492 bacio klan Tremere kao rezultat Thornskog dogovora. Ova kletva je uzrokovala da krv ostalih Rodova deluje na Assamite kao kiselina. Pokusaji Assamitskih magova su 1996 (posle 504 godina) urodili plodom posto se ''pobudio'' Ur-Shugli, jedan od najstarijih Assamita i prvi sin Hakimov. Kada su to ostali klanovi sazali, bilo je vec kasno; osnovni mirovni sporazum izmedju Kamarille i Assamite klana ipak nije bio srusen. Dogadjanja su medjutim krenula drugacijim smerom.


- ubistvo justikara Petrodona
Nosferatski justikar Petrodon, ubijen je u Cikagu od strane Tremerskog antitriba Nikolaja i Benita Giovannijeg.


- smrt Sinova Disonance
Negde oko 1998 godine, pripadnice linije Cerki Disonance (Daughters of Cacophony) su odlucile da naprave malu cistku u svojim redovima...odlucile su da tih nekoliko muskih pripadnika svoje linije nemaju svrhu svog postojanja, i sve su ih likvidirale. Niko sem samih clanica linije ne zna zbog cega je doslo do toga.



Post je objavljen 08.05.2006. u 14:29 sati.