Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/exnexu

Marketing

Ovo što trenutno čitaš je naslov

Pozdrav, dragi moji. Kako ste mi? Ja evo sav sretan zbog novog radnog tjedna, moš mislit! Napokon mi je baka otišla s starcima na viksu, tak da sam napokon bio solo prek vikenda! Jeeej! U subotu je frend slavio rođendan, pa smo malo feštali! Da malo… Uzo je neš cuge pa smo na Jarunu cugali, a poslije u Macao otišli. Svi su se tak prebili da nisam mogo vjerovat. Došli smo u Macao oko 12. Ma zajebancija je bila… Ekipa je otišla negdje oko pol 3 u Lake. Ja vam nisam baš za te narodnjake pa sam osto u Macau još nekih pol sata-sat s još jednim frendom. Izašli mi tako negdje oko pol 4 i krenuli prema kvartu. Sreli putem još jednog frenda pa smo skočili do kioska po pive. Pazi scenu:
Dolazimo na kiosk, uzimamo par q-packa, a ova dvojica međusobno pričaju kak bi im bilo jebeno da imaju mić speeda sad. Bezveze, iz zajebancije pitaju ženskicu koja radi jel ima za prodat gram-dva brzine. Ova se okrene liku koji je s njom unutra bio i isfura im gram. Ovi se pogledaju i nasmiju: «kaj jedan, ma daj rađe dva!» i izvade pare. Nisam mogo vjerovati, jebeni 0-24 tobacco. Zbilja možeš sve tam kupit. Al najžešća mi je bila faca od lika koji je čeko iza nas u redu. Lik nije mogo vjerovat. Ma presmiješno!
Otišli mi tak do mene, ovi si napravili crte i udri brigu na veselje. Ne konzumiram vam ja to tak da sam ja udaro po pivama. Kasnije došlo još par frendica i frendova i bilo je bolesno. Neki su išli na after u Sokol al ja sam bio dekintiran i prestrgan da idem ikamo. Ma bolesno je bilo, bili smo do nekih 1,2 popodne kod mene.
Jučer sam (napokn) digo 150kn na kladi, tak da će mi bit taman dok plaća ne sjedne. Baš mi je to dobro uletilo!
Ljudi moji, još sam vam samo tri tjedna na slobodi! Moram ih maksimalno iskoristit!
party

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

«S koliko godina ću postat star?» pitam se.
Pričajući s nekim ljudima o osjećaju starosti, skužil sam da se netko s (recimo) 30 osjeća jako starim, a netko s 35 još uvijek mladim! Koji je uzrok tome? Kad ću ja za sebe reć da sam star!? Osjećaj starosti je individualan i svatko drugačije doživljava godine u kojima se nalazi!
Ja se još uvijek osjećam doista mlado što je s obzirom na moje godine i, rekao bi, realno. Ali neki moji frendovi se već osjećaju staro. Možda je to zato što, po meni, oni previše razmišljaju unaprijed, o budućnosti a ne o sadašnjosti. Dok sam ja, rekao bi, zarobljen u sadašnjosti, i ne gledam previše na sutra. Jer jednom se živi i jednom si mlad, pa zašto ne bi onda u potpunosti živio sada a ne sutra! Ne želim čekati «bolje sutra» ko neki, možda će bit gore, nikad ne znaš… Jasno da će svakom bit onako kako si stvori, al ja ću si rađe stvarat polako, nego da svu svoju energiju utrošim na stvaranje tog «boljeg sutra». Na kraju, sve je to u glavi, a ja sam u glavi mlad, i drago mi je zbog toga.
To je moje mišljenje, ne kažem da je dobro, ni da je loše. Možda nisam u pravu, možda drugi imaju bolji pogled na svijet i na svoje godine, al ja znam da je meni ovako dobro. Da dobro, super mi je. Imam 20, mlad sam a tako se i osjećam, živim više za danas nego za sutra. Eto, to sam ja.
Kako se vi osjećate? Kako vi razmišljate i kako vi gradite svoj život?




Post je objavljen 08.05.2006. u 09:43 sati.