Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tola007

Marketing

2. DIO --- "MALI" UZVRAĆA UDARAC

Eto, drugi nastavak o legendarnom "The Dream Team" i gremo dalje... Sad ćemo upoznat osobu zvanu MALI (M.K. 23). Svaki laik ili osoba nestabilnog uma će mislit da je on stvarno neki malac ili male građe ili šta ja znan već.. Baš suprotno, to je komad čovika! I svaka osoba koja kaže da je debel, poseren se na nju i tu izjavu!!! On ima teške kosti i korpulentan je, agilan je više nego bilo ko sa 20kg...da ga vidite na balunu. Svuda ga ima! I nikako se umorit, jebat ga... A što se tiče drugih stvari, glavni je! Ako triba kome eskort-zajebancija-lik (posebno cure...) iznajmite ga za jednu večer i bit će van zakon. Šaljivdžija ipo, i uvik vesele i dobre voje, interesting... Bilo koja rasprava, on mora dat svoj komentar inače ne vridi rasprava. U našoj državi Hažiži, on je ministar unutarnjih poslova jer sve mora proć priko njega. Carina, pdv, porez na trgovinu,itd. sve on kontrolira. A izjave za (ne)javnost su legendarne ali nećemo sad pretjerivat, pa ću samo jednu izvuć iz šufita: "Ispod p...e dva jaja!" ili "Kad uđeš u sobu, uša si!" Ove izjave su za anale, triba pisat knjige o tome jer samo on to zna... Neko neće razumit ovo jer nije na valnoj duljini i širini ka on, ko vam je kriv!
A normalno, ka kod kolege Oskara, nima žene na vidiku.. Bilo je avantura, zgoda i nezgoda, svega ali nima prave.. U lokalnim hažiškim novinama je bio proglašen za najjjjjsexijim muškarcem na planeti za misec Decembar. Imao je čak ponuda za film (Hollywood, o.p.a.) ali je odjeba zbog posla kod kuće..
Nadam se da će mu se sreća nasmješiti i da će nać odabranicu iz snova jerbo, ako ovako nastavi, mislit ćemo da je peder pa ono.. Hitro!

Eto, nemojte bižati od njega na cesti nego ga lipo pozdravite i izminite koju besidu sa posla i pozovite ga na ručak ili sladoled..ili neka van prenese koji ormar. Nije mu teško, dobra je to osoba! Živija Mali i sloboda narodu!

Post je objavljen 08.05.2006. u 00:42 sati.