Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegyial

Marketing

Švicarska in maj majnd

Image Hosted by ImageShack.usNasljednik je kod bake. Nitko ne galami. Mi na nikoga ne vičemo. Čudna tišina u kući. Ja učim i razgovaram sa Pegy o svakakvim glupostima. Princeza je jako dobro dijete, spava, smije se i furi u hodalici. Boli me koljeno. Sjeo sam na svoju vlastitu nogu i nešto je iskočilo. Vratio sam to nazad i dobro. To je bilo jučer i od tada me boli noga. Proći će.

Zvali smo Pegynog brata u švicu. Živio Skype, sat vremena za 2 eura. Oni bi išli na more. Gledam po adriatika netu, cijene su the užas. 7 dana polupansion na Krku u 7 mjesecu 1000 eura. aaaaaa Skupo. Ima apartmana na Krku 7 dana 500 eura, ajde to je bolje. Javiti ćemo im pa neka odluče. Pozvali su nas u Švicarsku. Rado bi otišli par dana bez pilića. Možda na jesen u 10 mjesecu kada mi prođu rokovi i kada skupimo pare.

Išli bi mi i na more, ali eto opet nismo dobili na Bingu, a kad će više taj đekpot da možemo i na more i u Švicu, e što bi bilo dobro.

Kaže Pegy da je riješila more. Imamo bazen od prošle godine, malo pušta ali popraviti ću. Nije tako ni mali 2 x 2 metra. Stanemo svi četvero u njega, a ne ide puno vode. Kreme za sunčanje i kupaće imamo, a kod nas iza kuće skoro može i bez kupaćeg, samo što nam prolazi pruga pa bi strojovođe zjkakale u poegine grudi a ne usignale, znači zbog sigurnosti u kupaćima. Možemo izabrati da li će plaža biti pod kajsijom ili pod trešnjom.

Image Hosted by ImageShack.usPegy već skuplja novce za H&M u Švicarskoj. Imamo za sada u kasici 25,40 kn. Dobro za početak do 10 mjeseca skupit ćemo par tisuća novaca, a možda dobijemo i na Bingu.

Ajde spavati i laku noć.

Post je objavljen 08.05.2006. u 00:11 sati.