Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missfreud

Marketing

NEMA MENE 5 MINUTA A VI VEĆ...HM

Reći ću samo 2 stvari: prvu i drugu. Prva: ponovo sam zaljubljena. Sretno. I ovaj put je ozbiljno. Shvatila sam to sinoć kad sam se po ko zna koji put digla iz kreveta u bolovima i naprosto pohrlila u WC. U polusnu,spremna za još jedno iskrcavanje u Normandiji ,ugledala sam je . Stajala je tamo bijela i spremna da me spasi. Sad znam što je prava ljubav. A šta bi drugo moglo biti. Cilu noć,svakih 15 minuta san se dizala iz kreveta i u zanosu je grlila. Nažalost,iskrcavanja u Normandiji su rezultirala gubitkom želudca. Ah kako volim svoju WC školjku. Ona je jedina koja(na svoju štetu)pruža usluge ne očekujući povrat. Shvatila sam da nekog možeš istinski voljeti tek kad s tom osobom podijeliš sadržaj želudca. I tako. Sad smo ja i moja WC školjka u ozbiljnoj vezi. Ah,mislim da će me uskoro zaprositi. Tako sam ispunjena i sretna. Dobro,nisam ispunjena-nisan ništa papala već duuugo,a sav prethodni sadržaj sam sinoć velikodušno podijelila sa svojom najdražom. Ma to ništa nije važno. Važno je samo da ćemo ja i moja draga živjeti sretno do kraja života.
Druga stvar: Ja pouzdano znam,al stvarno i najstvarnije znam da više neću piti Amaro. Nakon one Pirove pobjede od sinoć niko i ništa me neće natirati da to ponovo okusin. Jedino pozitivno je šta san na taj način upoznala svoju ljubav,ali ono šta san ja sinoć doživila,odnosno cilu noć opetovano doživljavala,ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Još me boli drob i iman nekakve grčeve. I tako mi je ledeno i tresu mi se ruke. Boca Amara se sinoć pojavila tamo samo da zavede moj želudac. Mislim stvarno,nek više odustane. Moj želudac joj je jasno dao do znanja da on voli samo tetu Vodku,ali glupa boca Amara je računala na to da će teta Vodka brzo nestati pa je iskoristila okolnosti i stanje u kojem je bio želudac i dobro se okoristila. A želudac je,ka svaki muški, popustija prid njenim čarima i na kraju su se dobro drmnili.. Bili su tako žestoki da san ih morala izbaciti vanka. Štoviše,bili su iznimno uporni u namjeri da ostanu pa san ih malo više puta morala izbacivat. Nadam se da će teta Vodka oprostiti onom glupanu. Ipak je to bio samo trenutak slabosti. Za moje dobro(ah koji sam ja egoist) nadam se da će izgladiti sve nesporazume.
Znam da sam rekla 2 stvari,ali ne mogu si pomoći. Ja san se stalno rugala svojoj prijateljici zbog čarobnog broja 3 i tog njenog jednovečernjeg triumvirata,a sad mi se sve vratilo. Ko se ruga…ruglo ga stigne,heh
Pozdrav Jopi i njenom vratu koji ima nekakve ,hm tragove,od sinoć. Netko je dobro obavija posal…
Pozdrav Ivani i Megi koje su jučer dobro iskoristile stiješnjenost Wc-a u glazbi. Ako ima i pola istine u onome šta Mate tvrdi,onda stvarno niste normalne. A ti Megi jutros tvrdiš da si mali,jadni,neiskvareni anđelčić,ccc…
Pozdrav i Kirsche koja je mislila da neke stvari može sakriti od nas. E,višnja,fama volat…(to ti je na lat. glasine se brzo šire-u slučaju da ne znaš) I super ti je nova frizura.
I pozdrav jednom od slavljenika i njegovom prijatelju koji su oborili brojne rekorde.
Pozdrav i mom susjedu koji je cilo jutro popravlja motor po od umilnih zvukova nisan mogla učiti.
Pozdravljam i prof. Vukija koji će nam sutra dati zasigurno jednostavnu provjeru.
Iman samo jednu molbu:DRAGA GLAVO MOJA VLASTITA PRESTANI ME BOLITI!!!


Post je objavljen 07.05.2006. u 23:12 sati.