Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

TGFT news flash

Netko je otvorio glavni fan site - server se zna srušiti zbog previše posjeta. Može se skinuti neke filmiće, slike, screensavere itd.
www.tomorrowsgirl.info

A ja sam neku večer sam izmodelirao otvorenu prostornu mrežu kapsule:


Usporedite s ovim:

Točne mjere i podatke će mi dati baš dizajner, Nicholas McCallum; za sada mi je e-mailom javio da je originalni dizajn uključivao polikarbonatnu plastiku i tamno zeleni čelik.
Dizajnirao je i sve u "House Of Wax", te drugim filmovima. Kaže tip da ću dobiti hrpu nacrta.
Živi bili pa vidjeli.
Problem nisu polikarbonatne ploče, čak niti spajanje u cjelinu, nego čelični okviri, ne znam kako s tim. Sumnjam da bi u skoroj budućnosti to mogao izvesti. Jednog dana, sigurno.
Za sada, do jeseni će biti gotova mala prozirna replika.



Neki dan sam malo surfao u potrazi za glumcima, i neugodno sam se iznenadio kad mi je došlo do glave koliko je godina prošlo u mahu.
Katharine Cullen koja je glumila Alanu, sad radi kao poznata glumica u Sydneyskoj operi i kazalištu.


Melissa Marshall koja je glumila Jenny Kelly, te James Findley, koji je glumio Petera Kellyja su odustali od glume.

John Howard (glumio je Silverthorna) je najbolje profitirao. Vrlo je tražen i poznat.






A ovdje me podsjeća na jednog profesora (pozdrav profesoru Vranjkoviću! wave Profesore, kako ide psihotično guljenje jabuka i gužvanje papira? EEEEEEEEK!!!1 there you go you dumb fuck )




Helen O'Connor (glumila je Irene Kelly, majku) je radila na manjim filmovima, posudila je glas nekom od likova s farme u filmu Prašćić Babe, odustala je od glume.

Andrew Clarke (glumio je profesora Jamesa Rooneyja) je poznata faca iz serije Neighbours, također i danas poznat i tražen glumac.

Miles Buchanan (gluio je Eddieja, Silverthornovog pomoćnika) je odustao od glume.

Pauline Chan (glumila je Avu, predsjednicu Vijeća Svjetova; žena što Silverthornu spali pištolj) je glumila u nizu više-manje erotskih filmova, uskoro nakon toga je rodila, a 31. srpnja 2002. godine je počinila samoubojstvo bacivši se s 24. kata u Shangiaiju.

Helen Jones (glumila je Tulistu - prvu vremensku putnicu) je glumila po manjim filmovima, a okušala se i u nekoliko erotskih.

Monroe Reimers (glumio je Bruna, izumitelja pogona za putovanje kroz vrijeme) je glumio u raznim manjim filmovima, pojavio se kao starješina Vikram u Xeni (gdje ga "ubija" neki demon).

Catherine McClements (glumila je Lorien, Alaninu drugu tutoricu; većinu druge sezone je provela glumeći katatoničarku) - vrlo je poznata i uspješna glumica u australijskim filmovima.


Nancye Hayes (glumila je Nikovu baku Maeve; izumiteljica transduktora i Majka Rekonstrukcije)
vrlo je poznata i tražena glumica i koreografkinja, dobila je nagradu za životno djelo 2004. godine.

Jeremy Scrivener (glumio je Nika, Alaninog prijatelja iz 2500. godine) je glumio Morgana u emisiji za djecu "Banane u pidžami"; Morgan je iz one skupine prijatelja koji posjećuju banane B1 i B2.

Marshall Napier (glumio je Dracoa; zemaljskog šefa Globecorpa u 2500. godini) je glumac iz australijskih filmova.


Ubuduće, budite pripravni na moje manijakalno stavljanje slika kapsula. Još jednom, pozdrav profesoru! wave

Post je objavljen 07.05.2006. u 22:07 sati.