Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/merkur

Marketing

APSOLUTNO NIŠTA

Ispričavam se kaj tako dugo nisam pisala i nikome komentirala.

Ovih par dana nisam uopće išla na Internet. Moglo bi se reć da sam imala dosta posla i nije mi se dalo ić. Jednostavno nisam ,ajmo reć, htjela, tj. nisam imala volje doć na Internet.

Još jednom se ispričavam zbog toga.

Evo, maloprije sam se vratila sa mise. Đizs, kako mi je bilo dosadno. Morala sam sjest u treću klupu ,a to je za mene preblizu, jer su oni koji su bili skroz iza morali doć naprijed.

Dakle, skoro sam zaspala dok je ovaj pričao i čitao i pjevao. Nije da sam bila umorna ili neš tak nego mi je bilo fest dosadno i oči su mi se samo počele sklapat. Malo mi je falilo da zahrčem.

Išla sam sama doma jer mi se nije dalo ić s ovima.

Bilo mi je , na neki način, dosadno ić s njima pa sam pobegla. One su neš svoje pričale a ja sam , kao uvijek, samo šutila jer nisam imala blage , opet kao uvijek, o čemu se radi.

Osjećala sam se kao uljez tamo među njima.

Kao da ,ajmo reć, ne pripadam tamo i da moram odmah otić. Nije prvi put da se tak osjećam.

Da je bar Ivana bila tamo.

Onda bi barem imala s kim pričat iako sumnjam u to jer bi ona otišla razgovarat s Marijom ,a ove ostale bi bile zajedno.

Ja bi opet ostala sama ko govno jer se ne volim nametati drugima.

Tada jednostavno odem jer opet imam filing da trebam otić, da žele da odem.

I tak, dok sam sama , počnem razmišljati i nešto u meni mi govori da sam ja njima dobra samo kada nešto trebaju(of cors ima jedna ili dvije ili čak tri iznimke cerek ) , kao npr. u petak nitko nije htio ić s Evom trčat pa je onda ja išla s njom.

I kada me više ne trebaju onda kao da postanem nevidljiva sve do trenutka kada opet neće nešto trebat.

I , Eva, ako ćeš se opet pitat zašto sam pobjegla ... Evo ti odgovora.

Idem sad još malo štrebat kemiju. Danas sam cijelo jutro to učila. Sutra će me na dodatnoj pitat zadnji put i moram dobit pet jer želim imat pet na kraju. To je zadnje ispitivanje i još ćemo pisat jedan test i ja jednostavno moram imat pet iz kemije.

No, dobro, odoh štrebat.

Sretno mi bilo sutra!


Post je objavljen 07.05.2006. u 19:07 sati.