Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluejams

Marketing

Smrt Njemu

PART I:Our Daily Lives

Prehlađeni pozdrav pod temperaturom(???)!

Evo jedan post preko na jedvite jade sklepanog dial-upa,nadam se da ću napokon dobit svoj dsl nazad...
Eh, uglavnom, Novosti u mom skromnom obliku egzistencije:
Izgleda da je CD od LH (napokon) gotov,upravo ga slušam i brojim greške...ajd nema ih tako puno. A i većina stari zvuči dobro (osim Nightwatcha koji je sniman nakon deset sati provedenih u studiju (i 11 prehodno snimljenih stvari) pa sam malo ispuho)
Jedna od stvari koje su isto tako (napokon) gotove je i moj novi robot! (šetstonogo čudovište koje voli da ga zovu Tenk, baš je cakan cerek)

Btw. zadnjih dana imam opsesiju s Bacačima Plamena!!! burninmad burninmad burninmad

Sad but ČRU

PART II: The Rant

Ok,a sad malo nepotrebnog gunđanja:
Jedna stvar koju nikad neću shvatiti: Zašto se ljudi tako masovno vole upušavat??? Ja imam urođenu mržnju prema tome, instiktivno izbjegavam bilo kakav kontakt s tom LJUDSKOM tvorevinom. Ljudskom tvorevinom jer sumnjam da je ikoja tvar stvorena da bi se koristila u tako nepotrebne svrhe. LJUDI, SHVATITE, NE MORATE SE UPUŠITI DA BI BILI HIGH, I TO HIGH NA PUNO PRIRODNIJI NAČIN OD PRIJESPOMENUTOG UPUŠAVANJA! I ne,travu nam nije priroda dala, zapravo, priroda nam nije dala ništa, mi samo koristimo ono što je ona stvorila (ako već želite ignorirati moje postojanje). Mislim, zar biste vi SEBE smatrali darom prirode kad bi ste se našli oči u oči s lavom? Čisto sumnjam.

Ogorčen sam zadnjih dana...ovo je gore od bluesa...valjda zato što je blues feeling nakon što sranje prođe,a mene tek čeka potpuna propast...
...I tko zna hoće li me uopće biti nakon što sranje prođe...

G.B.Sabaoth

Post je objavljen 07.05.2006. u 18:00 sati.