Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Zašto Antu Gotovinu svrbi vjenčani prsten?


Kum 1- Gojko Šušak, mlada - Dunja Zloić, mladoženja - Ante Gotovina, kum 2 - Ante Roso


U zadnje vrijeme haškog pritvorenika prikazuju kao brižnog oca i supruga za razliku od vremena hajdučije kad su ga oslikavali kao heroja, pustolova i ljubavnika. Ivica Marijačić piše da Ante Gotovina svakodnevno razgovara sa suprugom Dunjom i sinom Antom što ga skupo košta, pa eto razloga da svi vi koji ga volite uplatite u Zakladu za istinu o Domovinskom ratu. Davor Ivanković senzacionalno otkriva da je pokojni Vrhovnik Franjo Tuđman uoči Oluje naredio Anti Gotovini: Prvo rat, a onda djeca!, pa su mladenci otišli na bračno putovanje između dvije Gotovinine ratne operacije.

Koliko god sam kritičan prema svakom mitu o Anti Gotovini, toliko mi je najbliži onaj o pustolovu i ljubavniku i aktualna priča o brižnom suprugu i ocu, po meni, najmanje pije vodu.

Upozoren sam od nekoliko psihologa, koje sam zamolio da na osnovu dvadesetak fotografija analiziraju generalov govor tijela, na dvije fotografije sa zajedničkim detaljom, koji navodno mnogo govori o Gotovininom osjećaju da je oženjen čovjek.

Ante Gotovina gost HTV-a nervozno okreće vjenčani prsten


Ante Gotovina između Joze Miličevića i Milenka Filipovića igra se s vjenčanim prstenom


Kažu stručnjaci za govor tijela da je očito kako Gotovina ne doživljava prirodno vjenčani prsten te se za njega hvata kad god se nalazi u neugodnoj situaciji. Nažalost, na slikama s uhićenja to ne možemo provjeriti jer su mu španjolski policajci privremeno oduzeli prsten i sat dok su ga sprovodili u Haag.

Preliminarni rezultati analize slika na kojima su Dunja i Ante sami, pokazali su da se na samo jednoj dostupnoj fotografiji njih dvoje ljube. Na ostalima, ili ona ljubi njega ili se oboje smješkaju.




Post je objavljen 07.05.2006. u 17:30 sati.