Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/risingson

Marketing

EDO MAAJKA live @ Aquarius, 05.05

Glavati MC je opet napunio klub na Jarunu. Napunio ga toliko da je na ulazu bilo još 3 (tri) ulaznice za kupiti mada su bile cijenjene 60 hrvatskih kuna. U pitanju je bila prva koncerna promocija novog materijala u metropoli.
Unutra gužva, mirisi parfema i znoja, cigareta i neke druge biljke zelene boje koju nećemo sada imenovati jerbo ne radimo besplatnu reklamu.
Kada se na to nakače još i ispirsane, supermazne i biseksualne maloljetne R`n`B droljice (sarkazam, huge amounts of it) i reperčići u PellePlelle hlačama sa guzicom do poda stvari postaju zanimljive.

Nisam znao kako očekivati nove stvari da zvuče uživo jer na albumu ima dosta brzih garage podloga i introspekcijskih tekstova koji mi nisu imali neku live eksplozivnost da pola publike baci ruke u zrak.
Oh, how foolish was I?- da se poslužim jezikom svjetskih policajaca, siledžija i njihovih dodvorica. Novi materijal uz Edino uprizorenje rula bok uz bok starim stvarima sa prva dva albuma. Na gramofonima je bio DJ Soul, stalni u postavi uz nezaobilaznog Frenkija kojeg publika sve bolje prihvaća, čak je navodno i Target iz bivših Tram11 dignuo ruku u zrak ali to još nije službeno potvrđeno.

Da se vratimo na ozbiljnu tematiku sa pravim zlatkogallovskim rječnikom – Edo Maajka izveo je koloplet starih i novih hitoidnih uspješnica na opće oduševljenje prepunog kluba koji ga je izmamio na bis sa stvarima Slušaj mater i Severina. Službeni dio koncerta završio je sa Ožeži i No sikiriki. Najavljen je i Dugave Open-air u lipnju gdje će i Maajka nastupiti, ali ovaj put sa bendom. Što je puno jače.

Inače, zvijezda večeri pohvalila se položenim vozačkim ispitom B kategorije tako da Zagrepčani od sada mogu strepiti na prometnicama velegrada.
Aquarius je pokoren a u publici viđen najbolesniji čovjek na prostorima bivše države: glavom, đokom i kosom – veliki Ajs Nigrutin.

Post je objavljen 07.05.2006. u 13:44 sati.