Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naskvart

Marketing

Šice ne kuži neke stvari

Pekki:

Ovako, sidimo šice i ja kod mene, malo surfamo po netu i sranja. Cilo vrime je samo jedan izvođač u winampu. Seatbelts. Sad bi vam triba objasnit ko su oni...ali nije lako...japanski blues/jazz/funk/rock/progressive band. Sviraju sve živo i imaju elemente svega živoga...od saksofonskih maestralnih izvedbi do onih pravih blueserskih veslica, šporkog basa i genijalnih vokala. Ima tu i čisto vokalnih izvedbi, malo bacaju na one barokno-renesansne fuzije...čak imaju i heavy metal pismu. A da stvar bude bolja, vodi ih žena...Yoko Kanno...uređuje sve stvari i vrlo je cijenjena u ovom ''jazz-blues'' miljeu...njihove stvari opuštaju, njihove stvari rastužuju, njihove stvari su jednostavno dobre.

I sad Šice, nakon najmanje uru i po slušanja Seatbeltsa kaže da mu se gade i da ih maknem. A objašnjenje nije ni njemu jasno...kaže(kad je čua saksofon) da je to glazbe za sprovode. I što ću ja njemu sad reći....ma evo, nek vam on kaže par riči...


Šice:


ka što vam je peki reka kod njega sam več nekih uru ipo i on me cilo vrime pila sa ovim jazzom i tvrdi mi da je to super glazba a ja to jedostavno nemogu slusati!samo to poslusajte pa mi molivas recite ko je upravu!ma peki je izgorija otkada se vratija iz vojske neki čudni filmovi mu se vrte po glavi!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service



Post je objavljen 06.05.2006. u 18:16 sati.