Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

You are the reason...I wake up every day

I dalje je sretna...i dalje je sve super i ok. Nada se samo da će tako i ostati. Zna i sama jako dobro da NJEGA nikad neće moći skroz zaboraviti i da će uvijek kad ga vidi osjetiti onaj poznati osjećaj. Ali to nije više tako teško kao prije, nije tako naporno biti blizu njega. Sada napokon ga može iskreno gledati kao prijatelja... kao osobu do koje joj je stalo i s kojom može o svemu pričati, a da pri tome ne unosi svoje osjećaje koje ona osjeća prema njemu. Napokon je krenula dalje i sretna je... Počela je disati ponovno i živjeti svoj život korak po korak. Ne opterećuje se više sitnicama nit išta forsira da mora biti onako kako bi ona htjela da zvarši... jer neke stvari jednostavno imaju takvu sudbinu da nas muče i povrijede, a kasnije nas usreće. Tako je i sada s NJIM... Kako su sada posvađani i on to zna... zna da je pogriješio i malo mu je žao... stalno ju nešto zapitkuje i pita ju kako je i šta ima novog? Postavlja pitanja kakva nije baš često pitao i svaki put kad se sretnu on ju lijepo pozdravi i nasmješi joj se. Ona je hladna i ne obazire se previše na to jer zna da ako tome puno uzme pažnje da će sve opet završiti kao i uvijek...ona će patiti. Zato je sad pustila sudbinu da sama ide onuda kuda je putevi vode...bit će na kraju onako kako bude i ne zamara se više time.


Image Hosted by ImageShack.us


A tu je i jedan plavi dečko koji joj je nonstop u mislima. Ide sa njom na fakultet i viđala ga je i prije, ali nije ga nikad tako gledala... nije ni on nju tako gledao... barem ona nije primjetila prije. Sretna je samo kad ga vidi, samo kad prođe pored nje i kaže joj "Bok". Oni se u biti nisu nikada upoznali, ali se uvijek pozdravljaju. Dali zato jer se "znaju" sa faksa ili zbog nećeg drugog... nije joj bitno. Važno je samo to da je ona napokon počela promatrati ljude oko sebe i uživa u životu. Napokon diše punim plučima... Nabavila je i njegov broj, ali neće mu ništa slati jer ne želi žuriti. Sada samo želi uživati u osjećaju koji osjeti kad god ga vidi... kad sva procvjeta i kad joj on svojim postojanjem uljepša dan. Inače ne voli plave dečke, ali ovaj ima ono nešto šta ni sama ne razumije. Nije joj bitno ni to... ma ni ne nada se ona ničemu nego je samo sretna šta je ponovno kao rođena...


Image Hosted by ImageShack.us />


Hvala mojim novim frendovima koji su ušetali u moj život i koji su uz mene... neki sad imaju problema, ali sve će se riješiti.:-) Mi smo cure jake i sve izdržimo. A naravno hvala i mojim "starim" prijateljima pogotovo jednoj curi koju sam jednim postom, tj. rečenicom malo uvrijedila, ali nisam htjela jer ju previše volim. Taj čas nisam uopće razmišljala o ničemu nego sam samo pisala...:-)




Post je objavljen 06.05.2006. u 16:28 sati.