Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/queenfrommars

Marketing

TAKO PROVODIM DANE...

Evo, opet se vucaram po kući. Ništa nema novog, tjedan dana nisam pisala, ali nemam ni o čemu. Ovaj zadnji tjedan doslovno svaki dan " visim " po doktorima. Jedna bolnica, pa odi kod svoje doktorice, pa me šalju na srčanu a ja ludim. I onda me pitaju: " jeste mirovali? "
U tom trenutku bi nekog udarila. Mislim si ja kako da mirujem kad me šetaju sa jednog kraja Zagreba na drugi. Ma dosta mi je svega. U utorak možda opet dobijem produženje bolovanja, opet me komisija čeka. I dođem kod neke koze da me naruči kardiologu a ona me pogleda i pita: " a zakaj je to hitno? " Ako ti piše hitno onda je hitno! Ili je njoj normalno da netko od dvaset godina ima problema sa srcem a još ne znaju ni uzrok! ? A tamo sve starci, znam da se moraju liječit, ali imaju probleme sa srcem već pedeset godina i tak im je svejedno jel ne pregledu danas ili za koji dan. A svađaju se za preglede nenormalno. Kad je čovjek skočio na sestru, da on nemre čekat do šestog mjeseca, da mu je to predugo. A ja luda. Mislim si, a kaj je samnom? Komisija mi neće dat više bolovanja, moram se vratit na posao, virus mi je toliko iscrpio organizam i herc da se ne mogu normalno popet na treći kat jel se sva uspušem, ne mogu se normalno prošetat jel mi je prenaporno i luda sam već, a njemu je to predugo za čekat. A ništa više ne radi u životu. E fakat ne mogu više hodati po tim doktorima. Kad me naruče za novi pregled meni se kosa digne na glavi. Još me sestra jučer zezala dok je štambiljala neke uputnice da li ću ozdravit do rođendana jel je uskoro. Što čisto sumnjam! A na to moja doktorica skoči i kaže mi: " nemoj slučajno da odeš van, na party, koncert ili gdje već ideš. Nikakvo skakutanje i alkohol. " Jebena će bit proslava, jel da? Neće je ni bit! :(
Jučer je frend slavio svoj rođendan. Pošalje mi frendica sms da cugaju na parkiralištu i da će onda negdje zaružit a meni tak žao kaj nemrem i ja. Danas drugi frend slavi. Prvo se ekipica okuplja kod njega pa će se na Jarun. Ide i dragi. Baš su me zvali a ja nesmijem. Fakat sam ljuta. Najradije bi otišla. A opet glupo mi se zajebavat ako mi je pet doktora reklo da strogo mirujem.
Sa dragim se viđam jako malo u zadnje vrijeme. Radi, a i preselio se u novi stan i sad to sve treba sredit pa nema ni puno vremena. Ali od danas je na godišnjem pa ćemo se valjda viđat malo češće.
Danas sam se probudila i imala sam neopisivu želju za nekim ludim izlaskom. Nemate pojma koliko mi to fali. Valjda ću uskoro. Vikend je, nadam se da vi uživate. Želim podrobne izvještaje kako vam je bilo, toliko sam već jadna.
U pozadini mi pjeva Richie Sambora. To je jedino kaj radim. Slušam glazbu i piljim u tv. Program znam napamet. Sve serije. Tko je s kim, tko je koga prevario i slične bedastoće.
Tako vam ja provodim dane kod kuće. Ako nisam kod doktora. Zanimljivo, nema šta!





Djeca u školi dobili da napišu domaću zadaću s temom " Kako provodim dan kod kuće ". Nastavnica prozove maloga Ivicu da pročita svoju zadaću.
- Ja kod kuće živim intenzivnim seksualnim životom...
- Stani, stani Ivice - prekine ga nastavnica - kako to misliš " intenzivnim seksualnim životom "?
- Znate nastavnice, ujutro se dignem i mama me pita:
- Ivice, jesi li oprao zube?
- Nisam mama.
- Odi operi zube!
- Izađem iz kupaonice s opranim zubima, a tata pita:
- Ivice, jesi li se umio?
- Nisam tata.
- 'Ajmo na umivanje!
- Izađem iz kupaonice umiven, a mama pita:
- Ivice, jesi li uredio svoju sobu?
- Nisam mama.
- Hajde Ivice, uredi sobu!
- Završim s uređivanjem sobice, a tata pita:
- Ivice, jesi li napisao zadaću?
- Nisam tata.
- Ivice, Ivice.. hajde pisati zadaću!
- I tako me jebu cijeli dan!


Post je objavljen 06.05.2006. u 15:43 sati.