Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelsareborntodie

Marketing

I need somebody to love...

Jučer se nisam javila jer sam zaspala već na kraj filma Pirati s Kariba... E Johnny Deep je tako zgodan... Damn... naughty I tak da malo ispričam kaj je jučer bilo. Pisala sam novčano i najmanja ocjena će biti 2. Znači, ajmo reć da ću i to ispraviti. Znači.... Ostala mi je samo matematika!! party smijeh Ali to neću moć ispravit... To je malo teže... Ima koga da mi da instrukcije? rolleyes wink Šalim se... Bude meni Nika pokazala matišu, jelda? thumbup Nadam se da se ne ljutiš zbog jučer, ali ja sam bila već u krevetu kad sam gledala film pa ono... Fakat sam bila umorna.
Kaj je još važnije, jučer me OPET i OPET Celić gledao onim pogledom i ja sam opet umirala. I meni je bilo svega dosta, i potrefilo se kad sam išla u razred, prolazila sam pokraj muškog WC-a i taman on izlazi,a ja na njega i viknem TI.
A on se jadan usro. rofl rofl I onda sam ga pitala za subotu, tj. danas dal oče da dođemo u Utrine i on je reko da nezna. bang lud A ubi se. Onda sam dala Willy-u da mi ispuni spomenar i pozvao me na tulum, slavi rođendan... Bit će svega... naughty Mislim, ako ćemo ja i Čaby ić... rolleyes Hehe... Nakraju sam nazvala Celića na mob i pitala ga dal oče da dođemo, i on ni A ni BE već samo OČU. Ja onak, ok... Tak da ćemo danas u 6 u Utrinama bit sa Celićem razgovarajući o svemu i svačemu. Trebali smo oko 8 ić na Trešnjevku ali nakraju je sad prije kojih sat vremena meni Hrvoje poslao poruku da nemože jer Benjo slavi rođendan... Pa mislim mogo nas je pozvat... burninmad LOL A dobro... Bit ćemo više vremena u Utrinama sa Celićem. Ovako... Skužila sam da Celić voli mršavije cure a Hrvoje malo "jače". Tak da, imam šanse kod Celića ali kod Hrvoja ne, i ne zanima me više. Sad sam pala na jednog i to je to. cerek cerek
Neznam kaj je još bilo... Sve ostalo je bilo dosadno...

Bumo se još čuli možda danas navečer kad se vrnem ili sutra ujutro...
Sve vas voli vaša PANTERA... naughty

Image Hosted by ImageShack.us

Posebni pozdravi: ČABY, UNA, JAMBRA, INA, IJA, TONKA, FANIKA, NATA, BASTA, BEKY...

Ciao i kiss
wave kiss

Post je objavljen 06.05.2006. u 12:45 sati.