Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gamexp

Marketing

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
NOKAUT ZA MINUTU
Mirko se vratio!



Hrvatski borac je bio dobar prognozer. U najavi borbe protiv Ikuhisija Minowe, njegove prve na Grand Prixu u Osaki, najavio je nokaut za dvije minute. U ringu je Japanca svladao puno brže.


Pet mjeseci ga nije bilo u ringu. Na Staru godinu je upisao neugodan poraz od Marka Hunta. Ako tome dodamo neuspjeli napad na titulu protiv Fedora Emelianenka, mnogi su tvrdili da Filipović više nikada neće biti onaj stari. I prevarili su se.

U prvom nastupu na najvećem događaju godine u ultimate fightu Cro Cop se vratio starim navikama - nokautima.

Ikuhisija Minowu, svog prvog suparnika na Prideovom Grand Prixu u Osaki, ekspresno je nokautirao, potvrdivši da je njegov optimizam uoči borbe imao debelo pokriće.

Mirko je od početka borbe krenuo prema naprijed, što već dugo nismo vidjeli od njega. Nižeg i nešto lakšeg Japanca ganjao je po ringu i pokušao ga dohvatiti direktima.

Potom ga je srušio na parter i nekoliko puta snažno pogodio šakamu u glavu. Ikuhisa Minowa je ostao nemoćno ležati na tlu i već nakon minute borba je bila završena.

Cro Copu je ovo drugi nastup na Prideovim Grand Prix turnirima – 2004. ga je već u 1. kolu izbacio Kevin Randleman, koji je Mirka neočekivano nokautirao u prvoj rundi.

Za drugi napad na pojas hrvatski se borac puno bolje pripremio. Eventualnim osvajanjem Grand Prixa Filipović bi opet mogao postati najozbiljniji kandidat za izazivača svjetskog prvaka. Do te nove prilike, međutim, treba proći tri kruga pakla.

Jedan je već preskočio, no odlučan je u namjeri da ode do kraja. Ne brinu ga ni najave organizatora da bi se u 2. kolu borcima trebao priključiti sada ozlijeđeni Fedor Emelianenko. Cro Cop tu vijest nije primio sa simpatijama, ali...

"Želim pojas, a do njega mogu jedino preko Minowe i ostalih suparnika. Moje ambicije nisu splasnule", rekao je hrvatski borac u najavi meča protiv japanskog hrvača. I time je svima jasno dao do znanja što mu je konačni cilj.


Post je objavljen 05.05.2006. u 18:49 sati.