Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Pozdrav iz Umaga!!!

Sve vas lijepo pozdravljam iz sunčanog Umaga gdje se održava Sveučilišno sportsko prvenstvo Republike Hrvatske. Na natjecanju koje se održava od 3. do 7. svibnja nastupa preko 600 studenata-sportaša sa šest sveučilišta i dva veleučilišta. Naravno, i Dubrovčani nastupaju, i to u cijelom nizu sportova. Dosad je osvojeno srebro u pingaču, a nazire se medalja u futsalu (nekad poznatijem kao mali nogomet) i rukometu (iako je ozlijeđen glavni igrač, pa su trenutačno šanse umanjene).

Maroons je popodne nastupio na šahovskom turniru i zabilježio pobjedu i dva poraza. Konkurencija je prilično jaka, pa su se naše nade u osvajanje kakvog odličja rasplinula već nakon današnjeg dana. Ostaje nam utjeha da večeras pijemo sa Osiječankama, što obećava ludi provod i teški mamurluk ujutro. Ostaje nam odigrati još dva kola. Nastojat ćemo se zabavit, jer moj šahovski drug Tomo kaže "bitno je da se družimo", što god to značilo.

Kad se vratim spjegat ću vam kako smo ostali bez ključnog igrača(diskvalificiran zbog navodne provale?!) i kako smo lika s futsala učili igrat šah tri minute prije meča. Trebalo je popunit mjesto, hebiga...sve je u improvizaciji, hehe.

Toliko od mene za danas. Idem gledat Juga. Finale prvenstva, utakmica u Gružu, domaća atmosfera, moramo pobjedit. Pa ćemo i mi ovdje u Umagu imat razlog za slavlje večeras.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 05.05.2006. u 17:24 sati.