Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qt4inside

Marketing

O svemu po malo ili Napokon novi post!

Samo da se ispričam da nisam toliko pisala ništa, ali to je zato što mi se utičnica za internet skroz odvalila iz zida pa nisam imala internet.


Evo, meni se čini da je sve gotovo, ali samo su nacionalni prošli. Barem imamo još samo nekih 5 tjedana do kraja nastave, a onda more, kupanje, party, uživancija...

Pa kako je prošlo: Hj-dosta lagano, osim onog sastava(koji mi je btw imao 199 riječi),to će mi biti OK, ali
Mat-je bila pravi užas, zadaci su bili ful teški, pogotovo onaj zadnji s pećnicom(koji sam tek kasnije skužila kako riješiti)
Eng-fuuuuuuul lako, sve sam riješila za 20 min i onda se dosađivala (kao i svi ostali)

Ste skužili kako su svi profesori izgledali nekako zbunjeni. Oni iste stvari ponavljaju već 10 godina(neki i više) i čini se kao da ih ništa ne može iznenaditi, a onda dođe državna i oni se počinju ispričavati kao Ovo je i nama prvi put i slično. To mi je ful smiješno.
Ali rezultati s nacionalnih uopće nemaju veze, pa se ne treba brinuti ni o čemu. =)


Htjela bih čestitati svima koji zaj***vaju profesore. Meni je smiješno kako se neki profesori iživciraju kada im određeni učenici «spuste» više puta za redom i od njih i njihovih sati prave cirkus. =)) Pa, čestitam što vam to uspijeva!!!


Jučer navečer moja se mačka omacila(a ja sam to vidjela,UŽAS!!!) i rodila 3 mala mačića. Ovako bih htjela pitati da li netko hoće udomiti jednu žensku mačkicu?
Možete dati neke prijedloge za njihova imena?
Jedan muški mačić će ostati kod mene, a za drugog smo već našli nekog.


To je za sada sve! Bye!!!! =) =) =) =) =) =)


P.s. Malo ću urediti blog, staviti neke sličice (ove oči nisam ja stavljala i baš me živciraju) i slično jer ovako izgleda malo zapušteno (osim što ima predobar dizajn. He,he,he).

Post je objavljen 05.05.2006. u 15:29 sati.