Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/egocentric

Marketing

Ljepa naš hrvatska jezik

Danas je cijelo hrvatsko društvo totalno BLUE. Svi smo u BEDU, svima nam je BORING!!! "Običnim ljudima" nije dozvoljeno doći u BACKSTAGE ili GREENROOM. ELITE su svi ljudi koji se drže visoko iznad nas "običnih smrtnika" koji na žalost pokušavaju biti ELITE, no mene to uopće ne privlači!!!

U školi se pak sve prikazuje u SHEMAMA, sve više se raširio i BULLING...; u COFFE BAR se sve više ide u PINK, PARADISE...; uz jutarnju kavicu ili CAPPUCCINO čitamo ZAGREB NEWS...; mi žene obitavamo ići na KVARCANJE u BLACK&WHITE i još mnogo takvih BEAUTY centara; a kad dođe vrijeme izlazaka svi idu u NIGHT CLUB-ove gdje je sve toliko HAY, tamo se najčešće pije GREEN WITCH, WHISKY itd.; prije izlazaka na sebe oblačino oblačimo duboki dekolte i štikle na treper MINI suknje (ovo ne govorim u svoje ime) [...]

Kaj da vam više pričam, nisam li dovoljno rekla, a ne nisam... Moram napomenuti da dolazim iz DUBRAVE gdje su česte riječi: KUKU BOGA LJI TI, DEE SI, DAJ MI JEDNA MARAMICA (s naglaskom na trećem slogu)... Stvarno ima toga puno, nemogu se više sjetit ako nađete još koji primjer molim vas da me nadopunite!!!

Post je objavljen 05.05.2006. u 10:15 sati.