Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bluezgpain

Marketing

a kaj sam ja skrivio?

Teško mi pada, al dobro... Ono je bio 100-ti post, pa značida je ovo 101 :o. E da... Tjera me činjenica da ću jednom doć i do 200-tog :)).

Petak. Svi se vesele tom Bogom-danom danu. Zadnji radni tad u tjednu, dan pripreme za subotu (što se izlazaka tiče), a meni počeo tako prokleto grozno.

*probudiše me u 15 do 9!
*nejdu na more
*danas pita matišu
*petak je a meni se niš neda


Buđenje

U 15 do 9! Pa mislim jebemu mater, kako da učim ako sam umoran? (Igore ko ti kriv kaj nejdeš ranije spavat...tttt) Nabijem vas! Jel to molim vas lijepo normalno? Zaspo sam u 20 do 1, a oni me bude u 15 do 9. Za popizdit. Ovaj vikend bum prespaval-najvjerojatnije.

Niš od Malinske

Nabijem vas nakurac i okrenem 365 puta! 1,2,3,4,5,...,363,364,365! Kako sam popizdio! Prvu mi kažu mi idemo na more, bit ćeš sam, ja si isplaniram vikend i onda nejdu! A zakaj? 1. je baka rekla da će bit loše vrijeme. Ma boli me! I da padaju sjekire! Mrš dolje! A 2. razlog je to što nisu stigli napravit tendu il kaj ti ja znam... Ma jebemu mater! Niš od palačinki, singstara, bambusa, One Tree Hilla, Ivinog spavanja tu, ma ničeg! Baš sam ljut, al onako ful ljut! Sljedeći vikend moja sestrična ima krizmu, tak da nejdu, a onaj vikend poslije idu makar ih morao kroz prozor hitit na cestu! Tako da prijatelji moji, odgađamo svu priređenu akciju za ne ovaj nego slijedeći vikend.

Danas pita matišu

Iskreno puca me kurac. To sam napisao samo zato da ne ispadne da je loš zbog samo dvije stvari, koje su zapravo započele ovaj dan sa užasnom glavoboljom! Neznam ni koj dio gradiva pita...

Petak evening

Prije uobičajeni izlasci petkom after school u Alcatraz više nisu tako uobičajeni. Nikom se neda, a najmanje meni... Neda mi se nikam ić, al fakat nikam! Najrađe bi bio doma i svirao il spavao. Al jebiga, ova dvojica slave rođendan, tako da ću morat reda radi otić... A tak mi se neeeeeeeeeedaaaaaaaaaaa. Baš sam si trul u zadnje vrijeme... Ne sviđa mi se to, al jebiga, to je ono razdoblje. Moram učit, i to fakat moram učit, a tak mi se neda! Najrađe bi sve poslao u pičku milu materinu i pao razred al to bi bilo jako glupo, tako da niš od te ideje iako je ful privlačna.

Jučer sam bio sa skejtom u školi, a danas idem opet. Ko će pješačit???! Dok je ovak lijepo vrijeme bolje mi je na skejt pa u školu nego pehaka pa se guram u tramvaju za znojnim kumicama i njihovim vrećicama!
Jučer in the morning je Andrea bila kod mene. Bilo nam je super! Ja sam dobio Marlboro :P a ona nije dobila cd jer pržilica nekad ne prži. Sry Andre, shit happens... Budemo mi to jednom uspjeli!
Umalo zaboravih, Stadium Arcadium je službeno u 12:00, 0:00 u prodaji u Hrvatskim nosačima zvuka (hah koj izraz!).

Post je objavljen 05.05.2006. u 09:53 sati.