Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azhdaja

Marketing

May the Fourth be with you

Eto sad ćete morat čekat godinu dana da upotrijebite naslovnu foru, haha baš sam zao.. (ko ne kuži, [1])
Od ostalih stvari koje će te (jel je tako? će-te) isto morati čekati je i smak svijeta. Ili ovo vani nije vlak.. uglavnom, ako ste prespavali mikro smak svijeta noćas, 4. svibnja, u 1:02:03 jako mi je žao, drugi će kažu za sto godina. Isto vrijeme, isti svijet. Osim ako sljedeći smak ne uspije - prognoza je za jedan lijepi utorak početkom lipnja, malo manje od pola sata nakon izlaska sunca pa ulovite svoje voljeno stvorenje i uživajte u toj posljednjoj zori.. ili spavajte što će biti moj slučaj najvjerojatnije. Ako čujete za još neki smak, javite, i ispitajte kolko upad pa idemo. Smak mi je inače tako divna riječ, uvijek se pitam je li u nekom rodu sa smikom, teško je to više reć s tim riječima. Smak je isto tako glagolska imenica imeničkog glagola kojeg će lydia primijenit na mene kad stavim post (ovaj) koji se piše (sam od sebe) već neko vrijeme, pa nisam vidio njen, sori lidač. Dobar ti je :)

Na kraju krajeva, šta ja znam, možda ne primijeti.

Od ostalih zanimljivosti po stabilnost svemira, pokušao sam iznaći svoj utjecaj na cjelokupnu shemu stvari i rezultat je otprilike ovakav - naje..li ste. Ako uzmemo moje svjetovno ime zanemarivši detalje kao što su kvačice ispada broj unutarnje sanje (ajde tko je pomislio na Sanju Doležal nek se ide odmah kaznit) - 6. Normalno. E sad uzmemo na to Silly Moi. Što se tako lijepo nadoveže dajući 6, 6 i 9 za osobni broj, broj duševne želje i sanju (ajmo opet kaznit se). No, ajmo dalje. Azhdaja. Samo osobni broj jer nikad ne spava pa sanja tu nema šta tražit (aha, naučili smo od dva puta tko je zlo na RTLu, ajmo se još jednom kaznit da utisnemo taj divni Pavlovljev refleks vrištanja). I to - ne bi vjerovali - 6. Čuda li?! No ne samo to! Chima - opet 6. Lydia - 6. Kara i bunar mu - 6. Tri komada. No, to nije sve. I onda se još duri kad kažem da je zlo. Chinchi. Ne jedna, ne dvije, nego sve tri - 9, 9, 9! A kad se tek zbroje svi ovi brojevi, dobije se 78, što kad se zbroje znamenke dođe 15 što kad se zbroje znamenke dođe 6! Pa sad nemojte vjerovat kad vam se sve nacrta!

Sad kad znate s kim imate posla i uopće ste sretni što ste živi (i trebali bi bit sretni), da ipak ostavim neku nadu u bolje sutra (kao u svakom dobrom hororu), spasit će vas Dobri Hiroaki. On nema niti jednu 6icu.

Al ima zato 8, 7 i 1.
A kad se oduzme 1 od 7 i doda 1 na 8?!?!

Tidididi (Zona sumraka kako niste skužili, to od Sanje sigurno jooooj, opet čitat odma sad.. bar 6 puta.. jel to ... ŠEST? OPET! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)

-- silly moi
(osobni broj po datumu rođenja 9, neki brojevi što ne znam kako se zovu isto 9, kremen po astečkom horoskopu, konj po kineskom, strijelac našem, 'ne neću vam se registrirat na site spammeri i ne ne dam 55 dolara australskih' po indijskom i kreten koji još ne spava po svom osobnom. noć. prirodno logaritamska za Brđane)

Popis literature:

[1] Moi, S. "Googlajte jebemu", 2006.
http://www.google.com [2006-05-04]

Post je objavljen 05.05.2006. u 02:20 sati.