Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/azhdaja

Marketing

Po uzoru na "Zašto je pile prešlo cestu"

TEMA: Ne volim proljeće...

VARIJACIJE

Garfield: Arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgh!!!!!!!!!!!!!

Trnoružica: Evo devedeset i devetog proljeća da se ovdje kiselim ko krastavac, a onaj papak nikako da dođe i da me poljubi! Što sam ja Bogu zgriješila...?

Vedrana Rudan: Proljeće je u kurcu! Ja bih ga zakonom zabranila! Moj muž ne može izlazit iz kuće jer mu se pod iti malo sunca vide one modrice koje je zadobio od mog silnog mlaćenja, a i puder mu se topi... Pa me onda svi gledaju ko neku zločinku. A ja se samo borim za prava žena!

Luda kučka na ulici:...bili smo i u studenom i u prosincu i u siječnju i u veljači i u pički materinoj pa nigdje takvog peluda nismo vidjeli, maaaaarš u...

Moj stari: Štać` to prol`će, to bezveze...

Jerry Seinfeld: So, why do they call it spring? As far as I know, to spring means to apear suddenly. Did it apear suddenly??? Of cours not! We had to live through all that winter anxiety, torture, pain... And then, when we suffer enough, apears a liiiitle bit of sun... But hello? It DOESN`T apear suddenly! It`s like living on dope! Nature gives us just a bit of pleasure and we forget our problems in a spur of moment! I think there should be some kind of a community for this sort of people. "My name is Bob... I`m 38... And... I`m a spring addict!" And the crowd goes:"Hello, Bob...!"

--lydia

Post je objavljen 05.05.2006. u 00:36 sati.