Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/animaniac

Marketing

Svi na kurvu!

Ali naravno, ne mislin da idete na picu u bordel, već želim implicirati na jedno prljavo, onečišćeno misto na kraju Doca koje se naziva Maja!

Maja je javna kurva zato jer mnogo ljudi ide na nju. Ali Maja je Šibenska, naša kurva i nitko nam je ne može uzeti! naughty
Nje san se sitija jer danas nismo imali zadnja 2 sata i nakon nekog vremena nagovaranja, uspija san natirat razred da razbijemo rutinu Tonija i da otiđemo na našu kurvu. Iako nas je podosta falilo, mislin da je nama bilo jako dobro, nagovještaj zabave koja nas čeka na lito! Tamo su bili i, meni vrlo dragi, prvaši drage nam gimnazije uz koje također nikad nije dosadno! mah Nismo se baš uspili naći, ali mislin da smo se svi dobro zabavili na ovaj ljepi proljetni dan!

Evo i jedna poruka za Majku Šibenku:

Vaša kćerka

Vaša kćerka je kurva
Po njoj se klizi i skače
Uz to se gonga i fura
A vama kod kuće plače

Kako je nitko ne razumi
I da je nitko ne shvaća
Ne znate kako vam glumi
A to je opet na ulicu vraća

Vaša kćerka je drolja
Po njoj skaču stari i mladi
Dal' je to vaša greška ili volja
Da joj netko stalno gura ili vadi
Nemojte lagat samu sebe
Kćer vam se u for gasu jebe
Vaša kćerka je . . .

. . . glupa
Ne zna što su prezervativi
A kada se napumpa
Za dicu su joj drugi krivi

Ona ima radno vrime
I sa njom nema zime
Za pare ona daje svima
I sve veličine prima


U subotu idemo u ZG (pazi ovo) kulturno se uzdizati. Bwahwa... Al neka, neki možda uživaju u umjetnosti Van Gogha. Osobno nisan ljubitelj slikarstva, al isto volin pogledati koju lipu sliku. No nisan onaj koji ide na izložbe. No, ma'am. Ya iden na koncerte. Volin poslušati katkad i ono šta triba za glazbeni, one klasične koncerte, ali ipak preferiran nešto malo žešće. cool

Al neću o svojim glazbenim ukusima.

Već ću govoriti o...

Đepovima!

Dakle...
Image Hosted by ImageShack.us

Đepovi - Praktičnost ili perverzija?

Tanka je granica između ovih dvaju definicija. No što nam određuje tu granicu?
Objasnimo prvo zašto uopće dolazi do već navedenih definicija.
Praktičnost - đepove možemo uvijek koristiti za odlaganje nekih stvari koje ne želimo nositi u ruci. Pri tom mislim na manje stvari npr. ključevi, novčanik, sitniš, pokaz za autobus, prezervativi, baloni na napuhavanje, notes, olovka, usb štik, mp3, stari djedov sat, punjač za mobitel, maramice (šporke i čiste), trzalice i sl.
Perverzija - vrlo jednostavno. U đepove guramo stvari. I uvijek ih pokušavamo gurnuti što dublje, taman da bude dosta, a da se ne probije dno.

Dakle, ako netko voli đepove, može biti praktična osoba ili perverzna. Kao što je već prethodno rečeno, tanka je granica između ovoga. No osoba može biti i mješanac ovih definicija.
Ne želim implicirati da je loše voljeti đepove. Autor ovih redaka ih nadasve obožava. No znači li to da smo perverzni ili praktični, osoban je izbor.
Nadan se da san vas potaknija na ispitivanje vaše unutarnje svijesti!


Eto

Sad pozdravi...
Zagor, Picket, Reservoir pas, Kvasina, konjovi, vatreni anđel, Queen, Marge, Angie, crom acid, velika glavešina, Daughter Jane ........ razrede, velik poooozdrav! smijeh
P.S. Kad ćemo roštiljat njami
Image Hosted by ImageShack.us

Sanja, Tam, Keksić, Iva, Nina, Barac, Pale, Roko, Andrea, Sanja (2) i svi ostali, velik pozdrav thumbup

Velik pozdrav također ide i Leli i Marku! cerek

Sljede Raspon, Melodičar, Ceki, Blaž, Mali Tome, Joso i sva ta ekipa! Veliki pozdrav! party

Potom pozdravljan sve četvrtaše koje ubrzo više nećemo gledati hodnicima drage nam škole.... ne bojte se, bit ćete upamćeni: Q, KetKiller, Johnny, Sekso.... svi ste puno puno pozdravljeni! wave

Mislin da je to sve! Ako san nekog zaboravija, evo van još jedan veliki pozdrav! thumbup

Uf... zijev .... spava mi se od ovih pozdrava...

Evo i ukratko mentalno stanje: sve je super, sritan san... samo još da rješin jednu stvar jednom za svagda i mogu slobodnim umom letjeti ka carstvu snova.

Pozdrav! mah

Ponovo... wink

Post je objavljen 04.05.2006. u 20:18 sati.