Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylifeisrnr

Marketing

!!!WARNING!!! !!!WARNING!!! !!!WARNING!!!

Bok ljudi, pusa svima! Nadam se da ste barem vi ok jer sam užasno ljuta i razočarana! Naime, ovaj post posvećen je mom dobrom prijatelju Luki Mihačiću (nekoliko puta spomenut na ovom blogu) kojem je neki (ili neka)...hm, recimo samo-zavidna osoba na blogu ostavila komentare koji nisu baš prikladni za objavljivanje na Netu. Ono što vam ovim postom želim svima poručiti jest da se pokušate ne obazirati na takve gluposti koje netko piše o vama, imate zato ljude oko sebe koji vas vole, cijene i poštuju. Stoga, Miha; znaj da imaš moju podršku!(a vjerujem da moje mišljenje dijeli i poveći broj ljudi, i to ne samo iz Bube).
Iako je tamna strana blogova upravo ta da se na njima mogu ostavljati komentari pod lažnim imenom ili pseudonimom, baš oni nisu pravo mjesto za ispisivanje odvratnih i bezobraznih rečenica o nekome! Dakle, svi oni koji to radite, znajte da to fakat nije u redu jer, kao što je Miha napomenuo u svom postu objavljenom upravo zbog toga što mu se dogodilo, blog je mjesto za zafrkanciju i samo je njoj tamo mjesto!
Znate, moja najbolja frendica Tammy imala je identičan problem i vjerujem da se neće ljutiti ako je priupitate kako se tih sranja riješiti jer postoji način.
UVIJEK postoji način.
E, sad mi je malo lakše...
I da, da cijeli post ne bi prošao u ovakvom katastrofalnom raspoloženju, imam sretnu vijest za sve vas posjetitelje:
TONKICA JE NAPRAVILA BLOG!!!
...ali mi ne da da objavim adresu...tak da nju pitajte..
I Miha, zapamti; MI TE VOLIMO!!!
Pusa!


Post je objavljen 04.05.2006. u 19:46 sati.