Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/scheli

Marketing

....ah lipog li dana!!!

Evo zujim malo po netu od dosade.... trebala bi učiti psihologiju, a tak mi se neda! Dosad sam se igrala s nećakinjom u parku,....jebate već se nisam klackala i ljuljala ne sjećam se kad! Baš mi je falilo, još da imam s kim školicu igrati! :))
Ne znam kaj mi je...tak sam u zadnje vrijeme nabrijana na sportove, a nikom se neda....em trčim, em se s biciklom vozim, hodam.....igra mi se bagminton ili odbojka na pijesku,...pa ako ima zainteresiranih nek mi se jave!!!
Ak ništa od sportova,mogli bi neki rošilj nabaciti ovaj vikend....malo domaćeg vina.....dobra pjesma...i fešta je tu!!! :))

Ovaj cjeli tjedan mi je tak čudan, a opet odličan....u pon nismo imali školu,a sri, čet i pet imamo samo zadnja 3 sata , ma uživancija!
Opet ne znam kak da vam stavim slike , a imam ih na pretek, trebala bi onaj program za smanjivanje slika , a neznam di to mogu skinuti? iliti nabaviti?:(

Svaki dan slušam o smanjenju radnog vremena (birceva) u Ivaniću! Totalna glupost,...ne kužim kaj žele time postići! Dolazi ljeto, dan će biti do 22h, a ekipa će tek početi izlaziti oko 22-23h, i za sat vremena će morati ići doma, jedino ako žele svaki vikend provesti u zelji koja će navodono raditi do 2h, te ostali nočni klubovi tipa atlantisa, jabuke,petice koji će raditi do 4h!
A ništ...ekipa će ili raditi fešte po viksama, po parkičima, ili će izlaziti u okolna mjesta tipa Križa, Dugog Sela, Kutine, Kloštra :)) ...
Ma brijem da neće dugo trajati zakon...jer svima će promet pasti i pol će se birceva po zatvoriti!!!

eto dosta od mene za danas... a sada ipak idem učiti pschology! :(
By, by ....
pusa



Post je objavljen 04.05.2006. u 17:05 sati.