Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dzepko

Marketing

Sreća

Čudne stvari se događaju... Već tri dana sam nekako latentno bolestan (grlo me ubija i kašljem kao magarac), ali se i dalje krećem i neću da se predam. Moja filozofija je da je sve u redu dok god možeš da stojiš na nogam. E kad više ne možeš, onda ti telo daje znak da napraviš pauzu... Ja jedva izdržavam, da nisam danas odspavao malo, pukao bih...

Elem, sva ta gungula oko mog zdravlja me je navela na jedno čudno razmišljanje. Situacija krajnje neobična - budim se uz pomoć zaglušujuće buke koja dolazi iz susednog stana, dođe mi da uzmem machinegun i sve ih pobijem, a ne mogu da se mrdnem iz kreveta... Nema šansi, jedva sam uspeo da se odgegam do WC-a... I tako ležim i razmišljam - šta je čoveku potrebno da bi bio srećan?

Kunem se da meni treba malo toga - da je napolju lep, sunčan dan, da mi komšinica ne drži solistički koncert na stepeništuheadbang u 9 ujutru, da sa prijateljima mogu da odigram partiju fudbala ili odem negde van, da sam zdrav... Naravno, kasnije se maštanje dalje razvija - kućica negde u lepom kraju, bela ograda, travnjak, žena i dvoje/troje/četvoro dece, pristojan posao i lagodan, ne previše luksuzan život, to je sve što tražimyes... Miran život.

Kasnije shvatim koliko sam daleko od tog mirnog života... Ali i dalje se nadam i grabim ka cilju...thumbup

Post je objavljen 03.05.2006. u 23:22 sati.