Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Bild "otkrio" Severinin pornić

Gotovo dvije godine nakon što je Sevin kućni uradak dospio na internet, najčitaniji njemački tabloid na naslovnici je objavio priču o "seks skandalu". U podužem tekstu je opisana "radnja", a objavljeno je i 20 čednih screenshotova. Autori članka su objasnili kako se radi o hrvatskoj galbenoj zvijezdi koja je izvan domovine poznatija po privatnom porniću.Bild piše kako je Seve u 11 minuta dugoj snimci hardcore seksa sa svojim tamnokosim partnerom isprobala sve poze, veselo se smiješući kameri.Ne znamo kako su zaključili, ali Nijemci misle da Seve nije sretna zbog svog uratka, ali sa sigurnošću znaju da je ona sama zaslužna što je dospio u javnost. Nijemci su zabrinuti što je nakon takvog "seks skandala" najvećoj hrvatskoj zvijezdi dozvoljen odlazak na glazbenu priredbu u Tursku.

Da to ne bi smjelo biti tako, potvrdila je Nicole, njemačka pjevačica koja je 1982. godine pobijedila na Eurosongu. Kaže da to nije nikakvo seks-natjecanje, već jedna ozbiljna priredba.

Sudeći prema većini izvođača koji se zadnjih godina pojavljuju na Eurosongu, kvaliteti njihovih pjesama i odorama u kojima paradiraju, mi se ne bi složili s Nicole.

www.index.hr
www.bild.de
nadopuna:
Severina opet gola: Na Internetu striptiz iz 2001.?!

Post je objavljen 03.05.2006. u 19:39 sati.