Max Clifford, pojedi se!,xiola.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

Max Clifford, pojedi se!

U pauzi dok ne zakeljim, po obicaju, mastoviti opis krkanja, laprdanja i sveopceg blamiranja evo vam na sad! Iako me trenutacno, kao pravu starudiju, boli lijevo uho i kljuca me u mozdanu ovojnicu.

Marketing i ja. Mislim, pa ne bih mogla Eskimima ni centralno grijanje prodat, a kamoli nesto izreklamirat. No, jednom kad dam rijec nikad je ne pogazim urbanom blatnjavom cizmom svojom. Ne znam njega/ga, odbih otic na kavu sa njim i Reginom za Novu godinu; ima neki ko fol bend jer su svi Obrezani sto mozda je, a mozda i nije dobro. Ima celulit i pristeve; nema curu; ima svoje gejpedere; pa nekog frenda s masnom kosom i nekog frenda koji vozi Hondu i ne moze omastit spolovilo vec poprilicno dulje vremena. Ostavite mu/im koju pusu, dajte mu/im koju kunu ili ojro i zobat ce kikiriki iz vase ruke. Dapace, stovise, polizat ce vam citavu ruku. Prepoznajte sarmere, odnosno, samozvanog sarmera (njega ili ga). Reklamiram ga/ih samo zato jerbo samo je jedan Hybrid. A puno vise nas. I u nadi je spas.

Nit sam sliku dobila, nit luk jela ni mirisala. Za vizuelni dojam za svisnut tresni 'amo.

Ko me zeli unajmit za marketing gurua, bar mitzvahs, zenidbe, udaje, krkacine, krstitke, pracenje u vojsku, peacke (za makedonske ritualne obrede, op. a., ono, kad mrtvac bude star 40 dana pa se kuhaju sarme, punjene paprike i baklave i nosi se na groblje) mozete me unajmit ko vola za drvenim plugom (odnosno, za saku ljesnjaka ili ljuske od kikirikija) .

'Alo, Hybridetino, ukoliko mi uskoro ne platis jednu kavu proganjat cu te u nocnim morama tvojim. Jer ja nemam integritet.

Let the games begin!

Post je objavljen 03.05.2006. u 00:12 sati.