Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/avenijasnova

Marketing

fusnota

i tak.... meni je danas bil odličan dan. dešavale se samo super stvari.

prvo, na hrvatskom nismo stigli doći uopće do naše lektire-cijeli sat su pričali neke. ja sam se, po dobrom starom običaju, samo isključila. biologija, trebale smo mišica i ja imat referat, al ništ od toga-nije bilo profe. onda matka-nisam baš pretjerano pratila, nisam se mogla prisiliti. povijest, donesla mi ispit, dobila sam 5. napokon 5 iz nečega, valjda prva petica iz nekog ispita ovo polugodište. ne bum s 5 prošla. no, i onda zemljopis. prvo je odgodila ispit, a onda pitala ko oće na zamjenu učenika prek ljeta u bosnu ili srbiju.

ja se, naravno, javila. ide se u 7. mjesecu, u bih ili u sicg. ja bi u sarajevo..... to još ne znam točno. znam samo da bu se skupila ekipa i da bude nam super - svi troškovi su plaćeni, mi se idemo družiti i uživati. starci su mi bili oduševljeni kad sam im ispričala o čemu se radi i odma su me pustili. još kad uzmete u obzir i to da je sve plaćeno..... cool.

ali ono kaj me najviše veseli, je to da se moj mali,silvy oporavil.... tak da, prošla je opasnost i sad opet sere ko lud, ispričavam se na izrazu. a ja sam jako happy zbog toga, makar to sve ja moram čistit, ali nije bed, samo da je on dobro.

to je sve za večeras, cijenjena publiko. nemam inspiracije. pozdrav.

Post je objavljen 02.05.2006. u 23:21 sati.