Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiktak

Marketing

S.O.S !!!

Ljudi moji,šta da ja radim??? Da li da idem u petu ili u klasičnu? Najprije sam bila 100% sigurna za klasičnu,pa sam se,onako iznenada,predomislila,pa sam htjela u petu i bila 90% sigurna da ću tamo,a onda sam došla na državno i tamo upoznala profesore iz klasične koji su me lijepo nagoarali i nagovarali...moja raska mi je čak jednom rekla de će me zadaviti ako ne udem išla u klasičnu-ma,znam,šalila se ona,ali dođe mi da samu sebe zadavim jer nemam pojma šta ću!!! Ovako,u klasičnu imam izravan upis,za petu imam (valjda) 60 bodova,osim ako mi ne daju za državno nešto...i ne znam da li mi bolje idu prirodni ili društveni predmeti!!! U petoj ću se moći posvetiti kemiji,koju obožavam,ali obožavam jednako i latinski i grčki...možda ću se u petoj bolje uklopiti,ali...HELP!!! Što vi mislite o tome? Gdje ćete vi? Ja sam trenutno skroz zbunjena! Gdje ću??? headbang bang headbang bang headbang bang headbang i fakat se želim upucati i razbiti si glavu,da netko ne bi pomilio da bezveze stavljam ove smajliće! (ako se to uopće može nazvati tim imenom).
Dakle...sad sam u velikoj dilemi...danas mi je u školi bilo super! Svi su mi čestitali...osim određenih osoba kojima ovdje neću spominjati ime-neka rade što god žele,meni je i tako i tako totalno svejedno što one misle o meni-meni je važno da ja imamsvoje najbolje frendice i da su one najbolje na svijetu!!! Za ove ostale me nije briga...uopće.
E,ljudi,ako želite staviti ovakvu pozadinu kao ja,skinite si sliku (ili kopirajte url) i onda to stavite u html kod predloška tamo gdje vam piše 'ovdje se upravlja izgledom bloga',pa odmah red ispod gdje vam piše background-najbolje da odaberete onaj prvi od starih predložaka-izbrišete one brojke za boju,pa tamo izbrišete ono u zagradi iza url i na to mjesto zaljepite taj kod...sorry,ne znam kako da vam to objasnim...ma,skužit ćete vi...ako ne sorry...thumbup
I droplet znači kapljica,a my tiny droplet je moja mala kap iz pjesmice slap...
Eto,to je to-hvala,hvala,HVALA vam puuuuno svima na komentarima i svi ste super i pozzzdrav!!! mah

Post je objavljen 02.05.2006. u 22:11 sati.