Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ruthlessbitch

Marketing

BLOG, SWEET BLOG...

Evo napokon sam se vratila... Internet mi je bio sjeban pa me nije bilo mjesec dana na internetu, baš mi je nedostajalo ovo pisanje postića... U međuvremenu se puno stvari dogodilo, ah odakle da počmem. Evo ovako, krenut ću od one najčešće teme u mom živozu. da, riječ je o "dragom" iliti M. Moram spomenuti da je ovo POSLIJEDNJI put da se on spominje na ovom blogu, jer on je sad prošlost. Dugo mi je trebalo da shvatim u Kakvog kretena sam bila zaljubljena, ali konačno je i meni to došlo u glavu. Samo nažalost, ja sam to morala shvatit na teži način.
No, neda mi se sad pričati o svemu tome...ipak nije sve tako crno! Štoviše, u poslijednjih nekoliko dana mi se dogodilo toliko lijepih stvari. Naime u moj život je uletio novi dečko i prije negoli sam se uopće uspjela snać, završili smo zajedno...i evo me, sad sam u vezi. On je tako sladak, drag, dobar prema meni. Ma sve je za 5. Sretna sam što hodam s I. No danas mi je on bolestan...a jadničak moj...sam nek što prije ozdravi!
Sad kad ni konačno na ljubavnom planu dobro ide, škola u kurcu (a kao prije je bilo bolje, ha ha). Sutra, u četvrtak i u petak nam nastava počinje tek u 3, a sat nam traje 30 min, cool. A to sve kao zbog nekih nacionalnih ispita šti ih pišu 1. razredi...jadni oni...hvala Bogu što mi to nemoramo pisat! Eto neznam više što da pišem...pa ode...moram ić jest, opet sam gladnanjami
PEACEsmijeh

MySpace Layouts

MySpace Layouts



Post je objavljen 02.05.2006. u 21:12 sati.