Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken2heart

Marketing

Okrenuta nova stranica života!

Vratila se nakon dužeg vremena...barem za nju. Nije mogla pisati dok nije neke stvari riješila i sad kad je sve super i kad je krenula dalje...vraća se ljudim koji su uvijek tu kad ih treba. Sretna je jer je priča s NJIM napokon završena. Istina ne onako kako su drugi htjeli i kako je ona sama htjela, ali sretna je.Sretna je jer se riješila onog teškog tereta koji ju je ubijao i mučio. Nije više tako mogla...

Bila je jednu noć vani i tad je poludila od bola. Nikad nije tako bila tužna kao tu noć. Vidjela ga je kao i skroro svaki četvrtak kad je vani i patila je neizlječivo. Srce joj se paralo samo što ga je vidjela...nije znala zašto se tako osjeća. Nije htjela uopće biti blizu njega i bježala je od njega, ali on kao da je to znao pa je uvijek bio blizu nje. Nije mu dala do znanja da joj smeta. Onda je frendica plesala s njim da ga ne gleda da pleše s nekim drugim, ali tu noć nije ni nju mogla gledati pored njega. Tu noć je svaku curu mrzila iz dna duše...pa i nju. Došao je do nje jer je vidio da je ljuta i pitao ju šta je napravio. Rekla mu je da on dobro zna... nije razumio. Rekla mu je da nije to njen problem. Okrenuo se i krenuo ča, ali ipak je ostao malo dalje od nje i počeo plesati s nekom curom...namjerno. Bila je ljuta jer ga je vidjela s cigaretom u ruci i nije mogla vjerovati. Znala je da ne puši, ali kad je pijan to mu dođe (tako je on rekao). Počela je odjednom plakati...nije mogla stati. Otkčala je brzo u wc da ju nitko ne vidi, a pogotovo ON. Kad se smirila vratila se i glumila da je sve ok i da joj nije teško...a nije ga mogla gledat. Pukla je i otišla van da krene doma.


Image Hosted by ImageShack.us


Frendica je otrčala za njom i pokušala ju nagovoriti da ne ide nego da odu plesat namjerno, ali nije mogla. Nije hjelabiti pored njega tu noć...nije htjela gledati taj osmjeh, osjetiti taj miris. Bio joj je prezgodan tu noć da se ponovno zaljubila... ako je i to uopće moguće kad nekog toliko voliš. Frendica je navaljivala da će ga dovest da joj kaže ono šta je on njoj rekao. Molila ju je da to ne radi jer zna ona šta bi joj on rekao i da to trenutno ne može čuti jer će puknut pred njim i reći mu VOLIM TE, a to on ne zaslužuje. Ne zaslužuje ju gledati kako pati... Dignula se i otišla pješice doma. Plakala je cijelim putem i kad je došla doma poslala mu je poruku: "Ne mogu te ni gledati koliko mi je teško. Odreći ću se i corya samo da te ne moram neko vrijeme gledati". Odgovorio joj je da ju ne razumije i da misli da su zadnji put NORMALNO popričali. Rekla mu je da oni to ne mogu i da je bolje da nisu uopće niš pričali. Odgovorio je da se on ne slaže s njom...Plakala je cijelu noć i nije spavala, ali onda sutra ujutro se nešto dogodilo. Neki klik u njenoj glavi... Razmišljala je dobro sljedeća četiri dana i shvatila... napokon. Rekla mu je da bi voljela da se nađu samo na pola sata i rekao je da nema problema. Nisu se našli i to je bila kap koja je prelila čašu. To je bilo TO. I onda je saznala da je ekipi pokazao poruke i da su se sigurno lijepo na njen račun zabavili,i to je bila točka na i...to je bio kraj.


Image Hosted by ImageShack.us


Došlo joj je iz guzice u glavu da ju nije vrijedan i da moženaći boljeg...i hoće. Ona mu se htjela ispričati za poruku i svoje djetinjasto ponašanje u zadnje vrijeme i pokušati izgladiti stvari da budu frendovi...samo to. Nije mu htjela priznati da ga VOLI nit će to ikad napraviti. Pokopat će te osjećaje duboko i spremiti ih pod ključ. A sve je uspomene spremila u ladicu i tamo će ostati. I bila je vani i on je bio, ali ga nije vidjela iako je cijelu njegovu ekipu vidjela. Kasnijeje saznala da je on otišao ča...vjerojatno ju je vidio i shvatio da su posvađani. Pitali su ju iz ekipe šta su posvađani do groba, a ona je ostala i pitala ih od kud im to. Rekli su joj da im je ON to rekao. Bila je sretna jer mu sad nije niš trebala govoriti jer on je skužio. I drago joj je.On ga sad mrzi i sva se ljubav trenutni pretvorila u prezir. Trebalo joj je nekoliko loših stvari zaredom da ga pusti... to joj je dalo snage. A i jedan drugi plavi dečko o kojem će drugi put pisati:-)

Uglavnom krenula je ispočetka i jako je sretna. Ima novih ljudi u njenom životu i presretna je. A taj plavi joj krade poglede i samo o njemu trenutno misli:-)


Post je objavljen 02.05.2006. u 20:45 sati.